Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Uppsala
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Uppsala

Projekt DV

Kursen drivs i projektform i grupper om 10-15 studenter, där man på beställning av företag, och i tätt samarbete med dessa, tar fram prototyper till distribuerade programvarusystem. Mobiltelefonitjänster och e-handelslösningar är bra exempel på sådana system, men exakt vilka tillämpningarna är beror på företag och antalet studenter. Kursen lär ut och använder moderna agila projektmetodiker för programutveckling, exempelvis Scrum.

Förkunskaper

150 hp datavetenskap, varav minst 30 hp på avancerad nivå. Kurser i programmering, algoritmer och datastrukturer, operativsystem och datakommunikation måste ingå.Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.)

Uppsala universitet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Projekt DV

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: