Visa allastudier.se som: Mobil
Årets 3 bästa studentjulklappar

Årets 3 bästa studentjulklappar

Känner du någon som pluggar? Eller pluggar du och är osäker på vad du ska önska dig? Här har AllaStudiers redaktion listat årets tre bästa julklappar till en student.

1) Läsplatta

En läsplatta är lättanvänd och passar till vilken student som helst, oavsett om du pluggar arkitektur, religionsvetenskap eller maskinteknik.

Läsplattan Kno är en platta som är större än många andra plattor och särskilt anpassad för studenter. Den har touch-screen och är anpassad till kurslitteratur, digitala medier och mycket mer.

2) Kaffebryggare

Att plugga tar på krafterna. Oavsett om du ska upp till fysiktentan i ottan eller läsa böcker om filosofi en hel eftermiddag så är en maskin för att brygga gott kaffe den bästa gåvan till en stressad student.

Aeropress är ett bra, billigt och smidigt sätt att brygga en kopp riktigt gott kaffe. En stor fördel är att det inte behövs ampuller eller andra dyra tillsatser – bara malda bönor och filter.

3) Datorspel

Också studenter måste koppla av då och då. Med bra underhållning vid sidan om kan du fokusera bättre på kurslitteraturen, även om gränsen kan vara hårfin om du pluggar speldesign eller spelprogrammering.

World of Warcraft – Cataclysm är senaste versionen i sagan om Azeroth. Klättra över berg som minotaur eller kriga mot orcer som alv. De två nya raserna är Worgen och Goblin.

AllaStudier.se
Senast uppdaterad: 11 apr 2016

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön