Visa allastudier.se som: Mobil
Student som deltar i digital mässa

Besök den Digitala utbildningsmässan!

Funderar du på hur du ska kunna träffa skolor och universitet nu när covid-19 förhindrar oss från personliga möten? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare! Därför anordnar vi den 13 maj Digitala utbildningsmässan på studentum.se!

På grund av den rådande situationen med covid-19 är det svårt att kunna träffa utbildare, då de flesta öppet-hus-arrangemang är inställda. Vi vet att det personliga mötet är viktigt för många och kanske nu ännu viktigare än någonsin med tanke på att antalet yrkesväxlare förväntas att öka. På den Digitala Utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att virtuellt besöka universitet, högskolor, folkhögskolor och YH-utbildare under en hel dag. Varje halvtimme startar ett nytt föredrag och du kan själv enkelt hoppa in i de digitala sändningarna du är intresserad av.

  • Datum: 13 maj 
  • Tid: 08.00-18.00 
  • Plats: studentum.se

Är du intresserad och vill ha en påminnelse? Klicka på knappen och fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett mail inför mässan.


Påminn mig!

Senast uppdaterad: 17 apr 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2015-09-29

Gör Ditt Val!

Nu är det inte långt kvar till högskole- och universitetsvalet. Kända profiler visar vikten av att studera. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

5 lifehacks som räddar din studentekonomi

Vi vet hur stressande det är. Vi har varit där. Nudelmiddag, grötlunch och ”lånat” toalettpapper. Vi vill att alla studenter ska ha råd att sätta guldkant på sin tillvaro – oavsett inkomst!

Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön