Visa allastudier.se som: Mobil

Gör Ditt Val!

Nu är det inte långt kvar till högskole- och universitetsvalet. Kända profiler visar vikten av att studera.

Nu inspirerar Karin Winther, David Batra, Ida Kjos, Josef Fares, Daniel Beijner f.d. Eriksson, Nathalie Ek, Malin Cumzelius och Egoina blivande studenter att göra sitt viktigaste val i AllaStudier.se kampanj ”Gör ditt val ”.
Vitt skilda bakgrunder och yrken men med en sak gemensamt. De har alla gjort val som lett till sina drömjobb. Genom att berätta om sina egna val hoppas de kunna inspirera andra i sitt val av utbildning. Formatet är webisodes och kommer att ligga på allastudier.se/gordittval.

Ansök senast 15 oktober!

Allastudier redaktionen
Senast uppdaterad: 29 sep 2015

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-09-22

Utbildningarna med bäst rykte

Det är inte lätt att välja bland alla utbildningar som finns. Vi har gått igenom tidigare rankningar för att försöka lista ut vilka av Sveriges utbildningar som är de bästa.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

5 lifehacks som räddar din studentekonomi

Vi vet hur stressande det är. Vi har varit där. Nudelmiddag, grötlunch och ”lånat” toalettpapper. Vi vill att alla studenter ska ha råd att sätta guldkant på sin tillvaro – oavsett inkomst!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-04-08

Besök vårens Digitala utbildningsmässa!

Funderar du på hur du ska kunna träffa skolor och universitet nu när covid-19 förhindrar oss från personliga möten? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare! Därför anordnar vi den 8 april Digitala utbildningsmässan på studentum.se! 

Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön