Visa allastudier.se som: Mobil

Lärare varnas för tuschstraff

En högst ovanlig bestraffning har lett till att en lärare nu blir varnad.

Lärarens bestraffning märktes.

Han plockade fram en tuschpenna och målade de två eleverna i ansiktet inför de andra eleverna. De två hade kommit för sent till en lektion.

Arbetsgivaren anser att lärarens agerande var i högsta grad olämpligt och ger nu honom en varning, rapporterar Hallands Nyheter. Händelsen inträffade i höstas på ett gymnasium i Västergötland.

Relaterat

Var finns framtidens jobb?

TT

Senast uppdaterad: 06 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-12

Från gymnasiet till drömskolan

Fotbollsproffs eller fotograf var barndomsdrömmen. Nu ser drömmen helt annorlunda ut för Alexander Norling som precis åkt till USA för att plugga reklam.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-14

"Passar dem som vill göra skillnad"

Fanny, Emma och Stefani valde skola med biståndsinriktning. Ett intresse för andra kulturer och en vilja att hjälpa andra är gemensamt för Fanny Christensen, Emma Sundström och Stefani Marinkovic. De går alla tredje året på samhällsvetenskapsprogrammet med bistånds- och hjälpverksamhetsinriktning på Stockholms Stadsmissions gymnasieskola. –      ­Jag valde skolan eftersom ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-18

Nu ska elever få provsmaka skolmaten

Fisk är vanligt i skolmatsalarna. Elevernas klagan har lett till förändringar. Fil och flingor vanligare på menyn – och det uppskattas av eleverna. I veckan började höstterminen för tusentals gymnasieelever i Malmö och med det en lång ström av skolluncher. Metro har kartlagt vilka rätter som serverades oftast under föregående läsår, och vad som hänt sedan elevupproret mot dålig mat i vintras.
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön