Visa allastudier.se som: Mobil
Master of Degrees

"Master of Degrees" – en superhjälte för alla överutbildade

Han är "superöverutbildad" till alla jobb han söker. Tillsammans med Unemployed Man kämpar han mot världens orättvisor. De nya seriehjältarna ger arbetslösa hopp.

Skaparna Gan Golan och Erich Origen ligger bakom serien som bygger på deras egna erfarenheter på jobbmarknaden. Där finns skurkarna Outsourcerer, Loophole och The Free Marketeers som försämrar och eliminerar jobb.

Men där finns också hjältar. Fellowman, Good Grief och Wonder Mother är några av karaktärerna som i neonfärgade dräkter kämpar för rättvisa löner och bra arbetsvillkor.

Alla akademikers hjälte Master of Degrees kan förklara allt på ett överdrivet akademiskt sätt – men han kan inte betala sina studentlån. Han analyserar de vilda striderna medan de pågår.

New York Times, CNN och USA Today är några av alla de som hyllar seriealbumet som redan sålt i tusentals exemplar.

Länk till seriealbumets hemsida.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 26 nov 2010

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-08

Rankning

Rankning är omdebatterat i utbildningsvärlden. Helt klart är ändå att det är viktigt för studenter som väljer högskola världen över. Rankning är ett sätt att mäta kvalitet i högre utbildning eller forskning. I jämförelse med annan kvalitetsgranskning skiljer sig rankning genom att bedömningarna är relativa – några absoluta kriterier för ”minimumkvalitet” existerar inte.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-19

Hon pluggar och räddar världen

Glöm charterresor och backpacking. Den nya Generation E kombinerar volontärarbete med språkstudier. – Det är helt klart en trend att fler och fler vill åka iväg som volontär berättar Anna Korsvik på Volontärresor. Det vi ser är att det sprider sig i åldrarna, dvs att det inte enbart är folk i 20-årsåldern som åker utan även äldre. Det har också blivit mer vanligt att män åker som volontär.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-07

Studera i Kina

Satsa på studier i det mytomspunna landet och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. China Scholarship Council har en lista på internationella högskoleprogram där du kan studera som utländsk student.  Hitta din utbildning på AllaStudier.se Utbildningar och kurser i Kina Vill du åka till Kina för att studera språk finns det flera olika språkreseförmedlare som kan hjälpa dig att hitta rätt kurs ...
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön