Visa allastudier.se som: Mobil

Professorn avgår efter att hon har skolkat från sina egna föreläsningar

Kursen råkade ut för ett ovanligt fall av skolk. Inte en enda av föreläsningarna fick någon påhälsning av – läraren.

Det var vid delkursen i evidensbaserad medicin vid George Washington University i USA som föreläsaren, professor Venetia Orcutt, aldrig dök upp vid något av föreläsningstillfällena. Att studenterna vid kursen blev utan undervisning påverkade inte deras betyg i negativ riktning: Alla fick A, rapporterar Time.com.

Till glädje för sina framtida patienter var studenterna inte alls särskilt nöjda med upplägget. De blev arga och ville ha den undervisning de skulle ha. Universitetet har nu gett tillbaka studieavgifter till studenterna. Professor Orcutt har avgått från sin tjänst.

Per Samuelson

Senast uppdaterad: 12 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-21

James Franco undervisar på universitet i kurs om James Franco

Ett amerikanskt universitet anordnar kurs om värden för årets Oscarsgala. Stjärnan själv deltar i undervisningen via Skype. Det är på kursen ”Master Class: Editing James Franco… With James Franco” vid Columbia College Hollywood som skådespelaren James Franco kommer att hjälpa till i undervisningen om sig själv. Föreläsare på kursen kommer att vara James Francos redaktör Tyler Danna.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-11-16

Lady Gaga-trillingar jagas av CSN

Bröderna jagas för fusk med studiemedlet. Här dyker de upp - i världsstjärnans musikvideo. Tre svenska trillingar har hamnat i blåsväder. CSN har polisanmält bröderna som mellan 2007 och 2010 ska ha använt förfalskade betyg och intyg för att kvittera ut stora summor pengar för utlandsstudier i Kalifornien och Japan. Enligt CSN rör det sig om 770 000 kronor.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

Skolflickor förgiftade kakor – pojke dog

En tolvårig pojke dog efter att ha ätit kakor som förgiftats av två flickor på hans skola i Recife i nordöstra Brasilien, meddelade lokal polis på tisdagen. Flickorna, 13 och 14 år gamla, erkände att de lagt en dödlig dos råttgift i kakorna, men sade att de var avsedda för två andra flickor på skolan. Pojken, som ombads leverera kakorna åt flickorna för att inte väcka misstankar, visste inte ...
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön