Visa allastudier.se som: Mobil

Video: 5 kul aktiviteter i sommar

Sommar och sol, inga mer studier! Nu har du alla möjligheter att åka vattenrutschkana, spela dataspel och sola. Ingenting kan gå fel.

1) Hänga på stranden2) Spela Wii3) Åka vattenrutschkana4) Spela fotboll5) SolaAllaStudier.se
Senast uppdaterad: 16 apr 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-06-21

Video: 5 bästa examinationstalen

Presidenten, klassens pajas eller en professionell komiker? Allvarliga råd eller ren humor? Det finns många sätt att hålla bra tal.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-11-09

Video: Extremt studentboende

Tänker du utanför lådan? Eller känns det som att du bor i en? Två designers har lanserat en väldigt ovanlig inredningsidé. Studenter med skral budget och små boenden behöver möbler som är både billiga och praktiska. Många löser problemet på ett stort varuhus eller en billig loppis. Här på AllaStudier.se väntar vi på att den tyska designerduon Marcel Krings och Sebastian Mühlhäuser ska få sitt pro ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2011-06-21

Video: 5 roligaste svaren på de stora livsfrågorna

Filosofi eller teologi? Här hittar du analyserna som inte platsar i kurslitteraturen. Tänk om de haft dödsstraff i Sovjet... Vadå "kan inte hitta skrivaren"? Den står ju här! En spade och en matta. Självklarheter för alla oss som någon gång känt kärlekens rus. Dräkter, stearinljus och ett barn. I den här religionen händer det saker. Förre utbildningsministern? Naken? Vad är oddsen för det?
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön