Visa allastudier.se som: Mobil

Zombies – här är andra terminen

Vad ska du göra när de levande döda börjar gå på gatorna? Senast var söktrycket enormt till utbildningen. Snart börjar höstens kurser.

I september börjar nästa kurstillfälle av den omåttligt populära kursen ”Att överleva en zombieattack” på ABF i Sundbyberg. När kursen startade i vintras fick man in över 200 ansökningar till de 12 platserna. Det gjorde att det startades fler zombiekurser i hela landet.

– Zombies kan vi kanske inte lära oss så mycket av men litteraturen och filmerna. Man kan lära sig om hur isolerade människor kämpar mot omvärlden. Zombies är som en naturkatastrof, sade kursledaren Herman Geijer när AllaStudier intervjuade honom i januari.

Nu har anmälningarna börjat trilla in till höstens sex kurstillfällen. I skrivande stund finns nio platser kvar.

Läs mer:

"Zombies är som en naturkatastrof"

Förbered dig för zombieinvasion

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 16 apr 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-11-28

Glöm surdegen – nu gäller lerkruset

Efter surdegshajp och korvstoppningstrend: nu råder drejningsfeber i Stockholm. Kursledare: Folk köar till keramik- och drejningskurserna. Alla minns väl scenen i ”Ghost” – filmen som brukar hamna på alla listor över världens mest romantiska filmer – då Demi Moore drejar lera tillsammans med Patrick Swayze? År 2011 är drejning återigen på allas läppar.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

"Zombies är som en naturkatastrof"

I februari startar kursen ”Att överleva en zombiekatastrof” på Norra Stor Stockholms ABF. Redan innan kurskatalogen kommit ut har 35 personer anmält sig. Kursen utgår från hur vi kan lära oss mer om verkligheten genom zombieböcker och zombiefilm. Vad kan vi lära oss av zombies? – Zombies kan vi kanske inte lära oss så mycket av men litteraturen och filmerna.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-03-16

Jobba dig jorden runt – på lyxbåt

Se världen kombinerat med jobb på lyxbåtar, det låter som en drömtillvaro. Nu finns en utbildning i Sverige som förbereder dig och ger dig de rätta kontakterna. Malin Linder hade jobbat fem år på lyxyachter i Monaco och saknade en utbildning i Sverige för att lära sig hur den här, ganska speciella branschen fungerar. – Jag hade många bekanta som kom till mig och frågade om jag kunde hjälpa dem att ...
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön