Internationell Kockutbildning i Schweiz
Culinary Arts AcademyVideoreportage
Internationell Kockutbildning i Schweiz
På denna intensiva utbildning i kulinarisk konst, får du en bred, internationell avancerad kockutbildning. Den omfattar nio månader på Culinary Arts Academy i Le Bouveret, samt ett års praktik som du gör vart du vill i hela världen.
Om du redan har en del erfarenhet kan du eventuellt tillgodoräkna dig vissa kursmoment . Kontakta oss för mer information.
Tekniker och metoder inom framförallt italiensk och fransk matlagning kombineras med teoretiska moment för att förbereda dig för en karriär i köket på topprestauranger över hela världen. Efter utbildningen finns det även möjlighet att fortsätta studierna mot vår Kandidatexamen i Kulinarisk Konst.
Praktiska lektioner
Utbildningen är uppdelad i 3 terminer på skolan på 3 månader vardera och 2 praktikterminer på 6 månader vardera.
Under första terminen i skolan lär du dig det grundläggande så som knivtekniker, matlagningsmetoder, livsmedelssäkerhet och hygien. Fokus ligger även på fransk matlagning, kulinariska trender samt grundläggande kunskap inom bakning. Efter denna termin erhåller du ett ”Certificate of Culinary Arts Essentials”.
Den andra terminen inriktar sig på klassisk och modern europeisk matlagning, klassiska efterrätter, professionell kökshantering, näringslära och speciella kostbehov samt kulinariska rankningar. Här erhåller du ett ”Diploma in European Culinary Arts”.
Tolv månaders internationell praktik
Efter två terminer på skolan i Schweiz, gör alla studenter sex månaders internationell praktik som ofta kommer med en lön från arbetsgivaren. Denna praktik sker ofta på Michelinrestauranger eller lyxrestauranger på 5-stjärniga hotell. Med hjälp av skolans fantastiska internationella nätverk, kommer du att ha möjlighet att göra praktik precis var du vill i hela världen, samtidigt som du får erfarenhet av att jobba under kockar i absolut världsklass.
Efter den första praktikperioden återvänder du till skolan och gör din sista termin på 3 månader. Under den sista terminen koncentrerar du dig på internationellt gourmetkök, ”fine dining”-matlagning, menysammansättning, vin- och matparning, gourmetefterrätter samt hållbar matförsörjning.
Därefter avslutar du utbildningen med ytterligare en praktikperiod på sex månader och får ditt “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”.
Efter din kockutbildning kan du arbeta som kock på en hög internationell nivå.
Helt CSN-finansierad internationell upplevelse
Under tiden på skolan ingår mat och boende på skolans campus i Le Bouveret, med utsikt över Genevesjön. Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSN:s studiemedel.
All undervisning sker på engelska och campus är väldigt internationellt, med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte bara kommer att få en utbildning i världsklass och inspireras av olika matkulturer utan även kommer skaffa dig nya vänner och knyta kontakter över precis hela världen.
Varför välja Culinary Arts Academy?
Bra kontakter med näringsliv
CSN-berättigad
Bostadsgaranti
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs
Examen & Intyg
Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
Reportage
Culinary Arts Academy
KOCK- OCH KONDITORUTBILDNINGAR PÅ CULINARY ARTS ACADEMY SWITZERLAND - Kandidatexamen Är du redo att utmana dagens kulinariska upplevelser? Drömmer om en internationell karriär? Och få en studietid fylld med upplevelser i världsklass? Swiss Education Group (SEG) är en av världens...
Gör en intresseanmälan
Hitta till utbildaren
Culinary Arts Academy
Det finns inga recensioner för Internationell Kockutbildning i Schweiz
För att få mer information om utbildningen Internationell Kockutbildning i Schweiz från Culinary Arts Academy, fyll i dina uppgifter:
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.