08 okt 2021

Gör Ditt Val!

Nu är det inte långt kvar till högskole- och universitetsvalet. Kända profiler visar vikten av att studera.

Nu inspirerar Karin Winther, David Batra, Ida Kjos, Josef Fares, Daniel Beijner f.d. Eriksson, Nathalie Ek, Malin Cumzelius och Egoina blivande studenter att göra sitt viktigaste val i AllaStudier.se kampanj ”Gör ditt val ”.
Vitt skilda bakgrunder och yrken men med en sak gemensamt. De har alla gjort val som lett till sina drömjobb. Genom att berätta om sina egna val hoppas de kunna inspirera andra i sitt val av utbildning.

Ansök senast 15 oktober!

Allastudier redaktionen

Senast uppdaterad: 08 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2023-05-09

Test: Vilket yrke passar dig?

Svårt att hitta yrket som passar dina personliga egenskaper och intressen?  Börja i rätt ände – med dig själv. Gör ett test för att se vilket yrke som skulle kunna passa dig. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-22

Utbildningarna med bäst rykte

Det är inte lätt att välja bland alla utbildningar som finns. Vi har gått igenom tidigare rankningar för att försöka lista ut vilka av Sveriges utbildningar som är de bästa.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-10-20

Besök vårens Digitala utbildningsmässa!

Funderar du på hur du ska kunna träffa skolor och universitet nu när covid-19 förhindrar oss från personliga möten? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare! Därför anordnar vi den 8 april Digitala utbildningsmässan på studentum.se! 

Läs mer