Paris Hilton gör reklam
11 okt 2021

Paris Hilton gör reklam för kåren – där prins Carl Philip pluggar

En studentkår har tagit hjälp av Paris Hilton för att synas på Facebook. Kårens ordförande: ”Hon verkar ju gilla det.”

Studentkåren vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp har under hösten använt en bild av Paris Hilton för att illustrera sin Facebook-profil. Vid samma lärosäte studerar prins Carl Philip skogs- och lantbruk sedan 2009.

Ida Backström, ordförande för Alnarps Studentkår, säger sig inte ha några problem med att använda en redigerad bild på den kända hotellarvtagerskan.

– Det var förra årets ordförande som hittade ett program där man kunde klippa in kända personer i nya miljöer, säger Ida.

Tycker du att fler kårer borde ta hjälp av kändisar för att synas?

– De får göra som de vill. Jag tyckte det var en rolig bild och det var därför jag lade upp den. Det är ganska många som har reagerat, folk har sett den.

Vilka reaktioner har ni fått?

– Folk har ju frågat vad hon gör där, det har varit positivt. Men hon verkar ju gilla det, säger Ida.

Gör hon?

– Ja, hon ler ju.

Länkar

Plugga i Uppsala som kung Carl XVI Gustaf

Plugga som en prinsessa

Plugga Fotoredigering

Kår och Nation

Per Samuelson

Senast uppdaterad: 11 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-07

Slipp pluggstressen i jul

För studenter rivstartar oftast året med en tentaperiod i januari, vilket kan göra det svårt att slappna av under julledigheten. Psykologen och studietekniksexperten ger tips på hur du hittar balansen i jul. För högskolestudenter kan julledigheten vara en stressig period eftersom terminen inte slutar förrän i januari och de avslutande tentorna ligger direkt efter ledigheten.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-21

70 000 studenter på Sveriges första MOOCs

I veckan startade Karolinska Institutet Sveriges första MOOCs (massive open online courses). Totalt 70 000 studenter världen över har anmält sig till de två första MOOCs, där undervisningen online är gratis och öppen för alla. – Responsen och intresset för våra MOOCs är mycket större än vad vi kunnat drömma om vilket glädjer oss med tanke på det stora utbudet från de övriga toppuniversiteten.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-21

Han vill inspirera dig att välja rätt

För att hjälpa unga att välja rätt skapade AllaStudier.se kampanjen Gör Ditt Val. Få inspiration från en prisbelönt journalist, en företagsam bloggare och en framgångsrik speldesigner.

Läs mer