21 okt 2021

Video: Här sjunger Putin ut

Vladimir Putin, Rysslands förra president, har nu kanske hittat en ny karriär.

Under en gala till stöd för cancersjuka barn så brast den tidigare barske ledargestalten ut i sång. Han valde den amerikanska klassikern Blueberry Hill.

I publiken sitter Hollywoodkändisar som Mickey Rourke, Sharon Stone och Goldie Hawn. Kevin Costner sticker ut lite där han står upp och diggar framträdandet.

Enligt ryska nyhetsbyrån Russia Today så var det värdinnan för välgörenhetsgalan som frågade om Putin inte kunde sjunga en sång för dem var på han ska ha svarat:

– Skämtar du med mig?

Men efter att ha sett bilderna på sjuka barn så ändrade han sig och tog sig fram till scenen. Innan sitt framträdande så varnade han publiken.

– Som majoriteten av folken kan jag inte spela eller sjunga, men jag gör det gärna, sa han enligt Russia Today.

Enligt rapporten så ska framträdandet ha mottagits med stående ovationer.

Tips: Utbildningar inom musik

Musikproduktion

Estetiska programmet

Sång

Rickard Lindholm

Senast uppdaterad: 21 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-12

99-åring tar äntligen examen

Begreppet ”överliggare” används ibland för att peka ut personer som har studerat lite för länge. Frågan är om man måste hitta på ett nytt ord för Leo Plass. 1932 hoppade den då 20 år gamle Leo Plass av sina lärarstudier vid Eastern Oregon Normal School när han fick ett erbjudande om att jobba i en väns företag. – Han erbjöd mig 150 dollar och det var den stora depressionen.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

Skolor börjar med ny tideräkning

Nu byts begreppen för tideräkning ut i läroplanen för den australiensiska grundskolan. Religiösa termer ersätts med neutrala motsvarigheter. Ärkebiskopen: ”Det är absurt”. Reaktionerna på Australiens förändring av termer i grundskolans läroplan har inte låtit vänta på sig. Ändringarna innebär att förkortningar som BC (före Kristus) och AD (Guds år) ska bytas ut mot neutrala, icke-religiösa begre ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-12

"Nu får de betalt för att läsa Batman"

Politik, underhållning och identitet? Snart kan du få veta vad tecknade serier handlar om. En nordisk forskargrupp får pengar för att forska om tecknade serier. Michael F Scholz, professor i modern historia vid Högskolan på Gotland, är med i styrelsen för nätverket som fått namnet Nordic Network for Comics Research. Tycker du, allvarligt, att det behövs forskning om tecknade serier? – Haha!
Läs mer