Möt Automationschefen Zaki Ali

Iris YH

Zaki Ali arbetar som Automationschef hos Needefy Consulting AB. Att lära ut är något som ligger i Zakis natur och att dela med sig av sin kunskap är något han tycker väldigt mycket om. Zaki berättar att Iris YHs utbud är unik i sitt slag då de inte enbart erbjuder teoretiskt lärande utan även praktiska moment och besök hos företag. Detta för att kunna vara med och se hur allt fungerar i verkligheten. Det är något som särskiljer denna utbildning från andra utbildningar inom samma område.

Zaki Ali - Automationschef

Vad kan man som student förvänta sig av utbildningen?

- Att man kommer att vara med om den senaste tekniken som finns på marknaden idag, och kommer få ta del av framtiden.

Berätta om utbildningens upplägg!

- Det är viktigt för oss alla att förstå vad vi gör, det för det lättare för oss att ta sig till nästa steg. Här på vår utbildning börjar vi med att lära dig de grundläggande kunskaperna, innan vi går vidare till mer djupgående kunskaper inom automation.

Innehållet i våra kurser är baserade på en kursplan för varje kurs som ska följas. Vi jobbar hela tiden med att göra utbildningen rolig för dig. I elkonstruktionskursen fick studenterna ta del av teoretisk information, de jobbade med praktiska övningar och fick även göra besök hos Sandvik för att kunna få se hur stålindustrin ser ut.

Och responsen från studenterna har varit väldigt positiv. Kombinationen av teoretisk information, praktiska övningar samt att få se hur det ser ut i verkligheten har verkligen varit ett vinnande koncept!

Läs mer om Iris YH-utbildning Automationsingenjör processindustri här och välkomna att lämna en intresseanmälan!




Läs mer om Automationsingenjör processindustri

Request information


Få svar på dina frågor om Iris YH
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.