Visa allastudier.se som: Mobil

Utbildningar | Högskola YH Gymnasium Folkhögskola & Komvux

Yrkestestet

Senast uppdaterad: 2020-01-10

AllaStudier.se - Yrkestest

Vi vet hur svårt det kan vara att välja yrkesväg när det finns så många olika vägar att gå. För att underlätta valet finns här ett test för dig! Genom att göra yrkestestet kan du få en tydligare bild av vad just du passar att jobba med!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... INTELLIGENT – AMBITIÖS – AKADEMISK – METODISK – MILJÖINTRESSERAD Ett jobb inom naturvetenskap passar dig perfekt! Kanske har du redan ett intresse för något av de naturvetenskapliga ämnena, eller vill rikta in dig på att jobba med natur och djur? Isåfall finns det många yrkesmöjligheter för dig! Här nedan följer ett urval av vad du kan välja mellan.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM...   MÅLMEDVETEN – DRIFTIG – UTFORSKANDE – METODISK – TEKNISK – NYFIKEN - INNOVATIV Tekniska yrken är verkligen något för dig! Kul, inom teknik finns nämligen många olika yrken, inom många olika områden. Du kommer vara en eftertraktad person på arbetsmarknaden efter att ha gått en utbildning som leder till ett tekniskt yrke.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... OMHÄNDERTAGANDE – INLYSSNANDE – LUGN – EMPATISK - LOGISK – LÖSNINGSORIENTERAD Du skulle passa alldeles utmärkt att jobba inom hälsa, välmående och omsorg! Att hjälpa människor att må bra och vara friska är ett jobb som alltid kommer finnas och är av stor vikt för att samhället ska fungera. Vare sig det handlar om att jobba som sjukgymnast, läkare eller dietist kan d ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... STRUKTURERAD - AMBITIÖS – ANALYTISK – HANDLINGSKRAFTIG - TÅLMODIG En yrkesbana inom ekonomi, organisation & personal passar dig alldeles utmärkt! Med ett fokus på detta yrkesområde har du chansen att jobba inom många olika typer av branscher och företag. Med lyckan att ha många olika yrkesvägar att gå är det bara upp till dig vad just du vill satsa på!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR ATT JOBBA INOM... SOCIAL – LÖSNINGSORIENTERAD – KOMMUNIKATIV – HJÄLPSAM – SAMARBETSVILLIG Att jobba inom service är verkligen något för dig! Kanske är du receptionisten som gör att gästerna känner sig extra välkomna? Eller har du ett intresse för mat och dryck som tar dig till ett jobb på restaurang? Vilken väg du än väljer att gå har du en rolig framtid inom detta yrkesområde, med varie ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... SPRÅKINTRESSERAD – KREATIV – STRATEG – STRUKTURERAD – SKRIVANDE Du är enligt testet en sann kommunikatör! Härligt, kommunikation är nämligen ett brett ämne där det finns många olika jobbmöjligheter. Kanske är du om några år en framstående journalist? Kanske är du kommunikationschef på ett företag? Eller leder dina språkkunskaper till ett jobb som EU-tolk?
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... SAMHÄLLS- OCH KULTURINTRESSERAD – KUNSKAPSTÖRSTIG – TÄNKARE - SER HELHETSPERSPEKTIV - PEDAGOGISK Ämnen inom humaniora och samhällsvetenskap kan leda till en mängd olika jobb. Beroende på vad just du är intresserad av kan du bli allt från lärare till statsvetare. Här få du möjlighet att specialisera dig inom ett ämne som just du tycker är intressant!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-01-21

Ditt resultat:

DU PASSAR BRA ATT JOBBA INOM... KREATIV – HÄNGIVEN – UTTRYCKSFULL - ÖPPEN - SKAPANDE – NYTÄNKANDE Visst skulle du passa att jobba med något estetiskt yrke! Kanske har du redan ett brinnande intresse för musik, teater, hantverk eller design? Isåfall finns det ingen anledning att tveka – satsa på det du gillar att göra allra mest! Som person är du kreativ, uttrycksfull och har ett intresse för att ...
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön