Visa allastudier.se som: Mobil

AllaStudier | Alla utbildningar och skolor i Sverige

Yrkestestet

Senast uppdaterad: 2020-02-27

AllaStudier.se - Yrkestest

Vi vet hur svårt det kan vara att välja yrkesväg när det finns så många olika vägar att gå. För att underlätta valet finns här ett test för dig! Genom att göra yrkestestet kan du få en tydligare bild av vad just du passar att jobba med!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-27

Ditt resultat:

Ett jobb inom naturvetenskap passar dig perfekt! Kanske har du redan ett intresse för något av de naturvetenskapliga ämnena, eller vill rikta in dig på att jobba med natur och djur? Isåfall finns det många yrkesmöjligheter för dig! Här nedan följer ett urval av vad du kan välja mellan. Du är en akademisk person som har lätt för att lära dig teorier och kan med hjälp av dessa förstå stora sammanhan ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Tekniska yrken är verkligen något för dig! Kul, inom teknik finns nämligen många olika yrken, inom många olika områden. Du kommer vara en eftertraktad person på arbetsmarknaden efter att ha gått en utbildning som leder till ett tekniskt yrke. Målmedveten, teknisk och innovativ – det är du! Du har en utforskande sida som gör att du både kan hitta lösningar på problem, men också vara innovativ och k ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Du skulle passa alldeles utmärkt att jobba inom hälsa, välmående och omsorg! Att hjälpa människor att må bra och vara friska är ett jobb som alltid kommer finnas och är av stor vikt för att samhället ska fungera. Vare sig det handlar om att jobba som sjukgymnast, läkare eller dietist kan du tack vare dina egenskaper hjälpa människor att må bättre.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

En yrkesbana inom ekonomi, organisation & personal passar dig alldeles utmärkt! Med ett fokus på detta yrkesområde har du chansen att jobba inom många olika typer av branscher och företag. Med lyckan att ha många olika yrkesvägar att gå är det bara upp till dig vad just du vill satsa på! Som person är du tålmodig och har ett fokus som många andra strävar efter.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Att jobba inom service är verkligen något för dig! Kanske är du receptionisten som gör att gästerna känner sig extra välkomna? Eller har du ett intresse för mat och dryck som tar dig till ett jobb på restaurang? Vilken väg du än väljer att gå har du en rolig framtid inom detta yrkesområde, med varierande arbetsuppgifter, högt tempo och mycket kundkontakt.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Du är enligt testet en sann kommunikatör! Härligt, kommunikation är nämligen ett brett ämne där det finns många olika jobbmöjligheter. Kanske är du om några år en framstående journalist? Kanske är du kommunikationschef på ett företag? Eller leder dina språkkunskaper till ett jobb som EU-tolk? Som person är du en blandning mellan en strateg och en kreativ själ.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Ämnen inom humaniora och samhällsvetenskap kan leda till en mängd olika jobb. Beroende på vad just du är intresserad av kan du bli allt från lärare till statsvetare. Här få du möjlighet att specialisera dig inom ett ämne som just du tycker är intressant! Som person är du samhälls- och kulturintresserad, och du vill veta mycket om mycket! Du har inga problem med sätta dig in ordentligt i frågor som ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-26

Ditt resultat:

Visst skulle du passa att jobba med något estetiskt yrke! Kanske har du redan ett brinnande intresse för musik, teater, hantverk eller design? Isåfall finns det ingen anledning att tveka – satsa på det du gillar att göra allra mest! Som person är du kreativ, uttrycksfull och har ett intresse för att skapa. Du är öppen för nya idéer och nya sätt att se på saker.
Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön