Visa allastudier.se som: Mobil

Om AllaStudier.se

Om AllaStudier.se

Vem du än är. Vart du än vill. Låt oss visa vägen.

Att hitta utbildningen som är rätt för just dig kan vara svårt. Vi på AllaStudier.se gör vårt bästa för att det ska bli lite lättare. Är du nyfiken på en utbildning inom systemvetenskap eller programmering? Kul, du hittar dem här! Lockar en journalistutbildning dig? Toppen, de finns också här. Behöver du läsa upp dina betyg för att sedan kunna söka dig vidare? Inga problem, du hittar massor av komvuxkurser här. Vill du jobba på förskola och vill hitta utbildningen som tar dig dit? Du fattar! De finns också här.

200 kategorier med eftergymnasiala utbildningar

På AllaStudier.se hittar du över 20 000 utbildningar och fristående kurser i över 250 kategorier. Oavsett om du vill läsa en yrkesutbildning i Göteborg, en universitetsutbildning i Kalifornien eller en YH-utbildning på distans hittar du din utbildning på AllaStudier.se. 

AllaStudier.se lanserades 2010. Våren 2016 köptes siten av Educations Media Group och drivs numera av oss. I och med det har vi tydliggjort sitens fokus och driver den nu med ambitionen om att vara en komplett guide för eftergymnasiala studier. Vi vill förenkla informationen som idag finns, förklara hur utbildningsvärlden fungerar och förkorta vägen från fundering till ansökan. Låter det bra? Det tycker vi också!

Sök utbildningar nu!

Senast uppdaterad: 12 nov 2019

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön