Visa allastudier.se som: Mobil

Om AllaStudier.se

Om AllaStudier.se

Vem du än är. Vart du än vill. Låt oss visa vägen.

Att hitta utbildningen som är rätt för just dig kan vara svårt. Vi på AllaStudier.se gör vårt bästa för att det ska bli lite lättare. Är du nyfiken på en utbildning inom systemvetenskap eller programmering? Kul, du hittar dem här! Lockar en journalistutbildning dig? Toppen, de finns också här. Behöver du läsa upp dina betyg för att sedan kunna söka dig vidare? Inga problem, du hittar massor av komvuxkurser här. Vill du jobba på förskola och vill hitta utbildningen som tar dig dit? Du fattar! De finns också här.


Vill du få uppdateringar om utbildningar och inspirerande artiklar?

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev här!


200 kategorier med eftergymnasiala utbildningar

På AllaStudier.se hittar du över 20 000 utbildningar och fristående kurser i över 250 kategorier. Oavsett om du vill läsa en yrkesutbildning i Göteborg, en universitetsutbildning i Kalifornien eller en YH-utbildning på distans hittar du din utbildning på AllaStudier.se. 

AllaStudier.se lanserades 2010. Våren 2016 köptes sajten av Keystone Education Group och drivs numera av oss. I och med det har vi tydliggjort sajtens fokus och driver den nu med ambitionen om att vara en komplett guide för eftergymnasiala studier. Vi vill förenkla informationen som idag finns, förklara hur utbildningsvärlden fungerar och förkorta vägen från fundering till ansökan. Låter det bra? Det tycker vi också!

Digitala och fysiska utbildningsmässor

Förutom att driva AllaStudier.se anorndar vi också utbildningsmässor tillsammans med vårt systersajt studentum.se. Vi anordnar både fyisiska och digitala mässor för att hjälpa studenter att hitta rätt utbildning. Våra digitala mässor anordnas med hjälp av plattformen Lansera för att vi ska kunna skapa en digital mässa som så långt det är möjligt linkar en fysisk mässupplevelse.

Vi värnar om din integritet

Här kan du läsa om våra allmäna villkor, vår integritetspolicy och cookies.

Sök utbildningar nu!

Senast uppdaterad: 14 okt 2021

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön