Visa allastudier.se som: Mobil

Plugga komvux samtidigt högskola

03 jan 2008
Fråga:
Hej! Jag pluggar på en högskola men har tankar på att studera en annan utbildning, men jag är ändå tveksam om jag ska hoppa av min nuvarande utbildning. Jag vill samt också höja mina gymnasiebetyg. Går det, finns den möjligeheten att man samtidigt som man höjer sina gymnasiebetyg(har tänkt höja en kurs i taget, distans, på komvux). Får man göra detta, är det möjligt att läsa på universitet och samtidgt komvux. Jag vet att jag skulle klara av det. det vet jag men jag vet inte om de är tillåtet. Snälla hjälp mig

Svar:

03 jan 2008
Det är tillåtet. När det gäller Komvux måste du vara skriven på den ort varifrån kurserna ges. Och det finns självklart en risk att du inte blir antagen till komvux. Vid platsbrist prioriteras de med lägst utbildning, så du behöver ju inte precis skryta med alltför många högskolepoäng när du söker.
Recensionspolicy

recensionspolicy allastudier.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på AllaStudier.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön