Recensioner av Ljungskile folkhögskola

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 10 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.

johanna jonsson

Fick ingen hjälp överhuvudtaget och lärarna var så smyg elaka så de är sorgligt

Charlotte Ekehage

Jag uppskattar verkligen de personliga, muntliga och skriftliga kommentarer som vi fått. Jag är mer än nöjd med handledningen och har fått det jag förväntat mig av kursen.

Sandra Sundström

Jag tycker att det varit en tydlig och pedagogisk följdordning. Bra att varje moment inneburit en kortare praktisk övning med efterföljande kamratrespons både i text och muntligt, även från resten av gruppen.

– Annika Lindqvist

”Jag tycker att det har varit en bra och givande kurs. Jag tycker att ni har kunnat förmedla kunskap och hur man kan använda sig av diverse verktyg. Jag tycker att kursen är bra och inspirerande.”

Eva Ekström-Andersen

”Jag blev positivt överraskad av hur roligt det var att skriva de första, mer journalistiskt utformade uppgifterna. Flera av sätten kan jag tänka mig ha nytta av i mitt kommande skrivande. Handledning etc har funkat mkt bra.”

– Lena Lindhe Söderlund

”Jag förväntade mig att få skriva mycket och det har jag fått göra. Dessutom har jag fått respons på mina texter och det är ovärderligt.”

Marie Lilja

”Upplägget med en avslutande del om bokutgivning tror jag har varit utvecklande. Vi är säkert olika nära en egen bok, men jag tror att synopsisuppgiften blev en nyttig övning som ställde drömmen på sin spets. Jag kände i alla fall en ’nu eller aldrig-känsla’.”

Marc Bachelard

”Mina förväntningar var att lära mig ett upplägg, en grund, en referens, för att våga starta med skrivandet. Jag tycker att kursen har gett mig dessa verktyg, samt förtroendet för att komma igång.”

Linda Stridsberg

”Jag har tidigare gått en kortare skrivarkurs på en privat inrättning och en sommarkurs i kreativt skrivande på universitet och i båda fallen var kulturen en helt annan, en annan stämning liksom. Jag upplever den här kursen som mycket mer tillåtande, följsam och prestationsfri, i alla dess bästa bemärkelser.”

Bengt Viksten

”Tydliga instruktioner till uppgifterna. Jag har inte upplevt några tveksamheter om vad uppgifterna gått ut på. Bra och uppmuntrande feedback, blandat med kreativ kritik och tips till förbättringar.”

Visar 1-10 av 10 recensioner