Visa allastudier.se som: Mobil

SFI kombinationsutbildning

Bergstrands Utbildningar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Heltid
CSN-berättigad
Bergstrands Utbildningar

SFI kombinationsutbildning

Läs SFI med yrkesutbildning på Bergstrands

Lär dig svenska + ett yrke genom att gå en kombinationsutbildning. Då läser du svenska samtidigt som du läser en yrkesutbildning på gymnasienivå. Du får praktisera och har goda chanser att få jobb efter utbildningen.

Vem kan läsa utbildningen?

Läser du studieväg 2, kurs C eller D kan du söka sfi med yrkesutbildning - en så kallad kombinationsutbildning. Skolorna tar emot ett begränsat antal elever, därför gör vi ett urval. De som sökt och är behöriga får bland annat göra en intervju.

Utbildningens innehåll

På utbildningen lär du dig svenska som är anpassad efter språket i det yrke du studerar. Du läser språket integrerat med yrkeskurser.

Utbildningarna innehåller praktik (arbetsplatsförlagt lärande, APL). När du praktiserar har du en handledare som hjälper dig på praktikplatsen. Du har samma arbetstider som din handledare. Det kan betyda att du börjar tidigt på morgonen, eller att du arbetar på kvällar och helger.

Varför välja Bergstrands Utbildningar?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Behov på

arbetsmarknaden

Aktuella utbildningar

Kombo Betong

Som betongarbetare arbetar du oftast utomhus och i grupper. En god fysik är en bra fördel när man arbetar som betongarbetare. Arbetet innehåller många olika moment som hus, väg och brobyggen. Du armerar och gjuter både golv, väggar, grunder och pelare.

Kombo Anläggare

En utbildning för dig som vill arbeta som anläggare. Du som söker utbildningen ska ha ett intresse för att arbeta inom anläggning. Som anläggare arbetar du oftast utomhus och i grupper. En god fysik är en bra fördel när man arbetar som anläggare då du kommer att arbeta med bland annat stensättning och vägbyggnad.

I båda utbildningar ingår APL- arbetsplatsförlagt lärande. APL:en kommer du att ha en handledare, du följer handledarens schema under APL-perioden.

Ansökan och behörighet

Ansökan

Alla ansökningar till Bergstrands Vuxenutbildning går via din hemkommun. Du som vill gå en kombo utbildning söker via Stockholm stads komvux.

Behörighet

Läser du studieväg 2, kurs C eller D kan du söka sfi med yrkesutbildning

Kombo Betong

Du ska ha fått betyg i kurs Sfi2B och eller Sfi 2C. Du får ej ha betyg i kurs Sfi2D eller påbörjat studier i grundläggande svenska som andraspråk. för dig som har betyg i Sfi 2B eller motsvarande.

Kursinnehåll

SFI kurs C och D tillsammans med yrkeskurser

Friviligt: Service och bemötande 1

APL- arbetsplatsförlagt lärande

Bergstrands Utbildningar

Bergstrands Utbildningar

Bergstrands Utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass. Vi är inte störst, men vi...


Läs mer om Bergstrands Utbildningar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om SFI kombinationsutbildning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Bergstrands Utbildningar

Recensioner

Det finns inga recensioner för SFI kombinationsutbildning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen SFI kombinationsutbildning från Bergstrands Utbildningar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön