Solent university

Solent University ligger i hjärtat av studentstaden Southampton på sydkusten, en av Englands viktigaste hamnstäder. Det här är ett supermodernt, kreativt, yrkesinriktat och innovativt universitet med ett riktigt bra kursutbud. På Solent University tänker man nytt hela tiden och det märker du både på programmen som erbjuds och på det otroligt fina campuset som imponerar. Solent University har även nyligen fått en ny rektor, Theo Paphitis, känd som en av drakarna i British Dragon Den. Han tillkommer till skolan som en inspiration för studenterna med en bakrund inom företagande, start-ups och entreprenörskap som gör honom ideal för Solent University.

Universitetet är känt för sina utbildningar inom bland annat Fitness & Personal Training, Music & Performance och Fashion. Självklart har man också några av världens bästa sjöfartsutbildningar med tanke på Southamptons position som ledande hamnstad. Till exempel handlar det om Shipping, Maritime Business och Superyacht Design. Utbildningarna här är både riktigt prisvärda och skräddarsydda för att ge jobb direkt.

Perfekt läge i charmiga Southampton

1 timme och 20 minuter med tåg från London ligger Southampton– en pulserande och historisk stad beläget vid Englands södra kust. Solent University ligger mitt i centrum, omgivet av vackra gröna parker, restauranger, shopping, nattliv och en hel del andra aktiviteter. Du har till exempel inte så långt till St. Mary’s Stadium, hemmaarenan för stadens omåttligt populära fotbollslag Southampton Football Club.

Universitetet har sex studentboenden som ligger mycket nära varandra och endast några minuters gångavstånd till campusområdet. Läs mer om boende här.

Brett och innovativt kursutbud

Solent University har en uppsjö av ämnesområden – allt från mer traditionella ämnen som ekonomi, juridik och media till unika ämnen som Maritime Science Engineering, Audio Technology och Yacht Design. Universitetet har också fina faciliteter som till exempel mycket välutrustade inspelningsstudios för dig som studerar musik samt ett specialbyggt vattensportscentrum och modernt gym. Perfekt miljö att studera Fitness & Personal Training i, eller hur?


Visa alla utbildningar med Solent University

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Solent University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Solent University

Recensioner

Det finns inga recensioner för Solent University

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Solent University, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön