Studera till musiker/artist

JMC Academy
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Brisbane, Melbourne, Sydney
1-3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
Löpande

Melbourne
Löpande

Sydney
Löpande
Musik / Artist

Studera till musiker/artist

Studera till musiker/artist

JMC Academy erbjuder Diplomas (1 år) och Bachelor Degrees (2-3 år) inom musik och ljudproduktion. Som student på Diploma-utbildningarna har du möjlighet att efter 1 år hoppa in direkt på andra året av JMC:s Bachelor Degrees. Diplomaprogrammen motsvarar alltså första året på Bachelor-programmen.

Du har möjlighet att slutföra Bachelorutbildningarna på 2 år istället för 3 år. För att göra det behöver du läsa 3 terminer per år istället för 2 terminer per år.

JMC Academy erbjuder följande utbildningar för dig som vill bli artist och jobba med musik:

Contemporary Music Performance – 1 till 3 år

En svårslagen musikutbildning som ger dig allt du behöver oavsett om din passion är sång, trummor, bas, gitarr eller keyboard. Här lovar vi att ditt artisteri kommer utvecklas i snabbt takt!

Du väljer sång eller ett instrument som din inriktning i programmet. Många studenter väljer även att skapa band och att spela tillsammans under utbildningen och på fritiden. Under utbildningen får du skapa professionellt producerade musikvideor och uppträda live på skolans årliga showcase. Du får även kommersiella kunskaper som gör att du kan lyckas i musikbranschen.

Songwriting - 1 till 3 år

Drömmer du om att jobba som låtskrivare? Då kan du sluta leta nu! I den här utbildningen lär du dig allt du behöver för att bli framgångsrik i musikbranschen. Förutom att du blir proffs på music & lyrics får du även kunskaper inom musikproduktion samt music business. Varje termin får du också uppträda i en ensemble tillsammans med andra JMC-studenter.

Förkunskaper

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

JMC Academy

JMC Academy i Sydney, Melbourne och BrisbaneJMC Academy, som står för Johan Martin Cass, hittade sin egen nisch redan för över 30 år sedan och har alltsedan dess ständigt utvecklat utbildningarna. Nu är det Australiens ledande privata skola med inriktning...


Läs mer om JMC Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera till musiker/artist
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

JMC AcademyRecensioner

Det finns inga recensioner för Studera till musiker/artist

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera till musiker/artist från JMC Academy, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön