Interior & Living Design

Domus Academy
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
11 månader
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Milano
september 2024

Milano
oktober 2024

Milano
februari 2025
Interior & Living Design

Interior & Living Design

Studera Interaction Design i Milano!

Experience design är en metod för att utforma produkter, tjänster, appar och annat med fokus på att skapa en positiv användarupplevelse. På Domus Academy får du lära dig hur du kan kombinera teknik med vision, kultur och varumärke när du utformar nya, intuitiva gränssnitt. Du kan få din masterexamen i Interaction Design.

Interaktiv design handlar om att skapa en produkt, tjänst eller plats som människor interagerar med genom ett intuitivt visuellt och haptiskt (taktilt) gränssnitt.

Upplägg

I masterprogrammet i interaktionsdesign lär du dig att definiera problem och lösningar inom området interaktion och användarupplevelse.

När du skapar berikade upplevelser genom innovativ teknik kommer du att uppmuntras att omvandla dina ursprungliga designvisioner till marknadsmöjligheter.

Efter studierna

Karriärmöjligheter: interaktionsdesigner, designer för användarupplevelser, designer för användargränssnitt, visuell formgivare, digital strateg, designansvarig.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...


Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Interior & Living Design
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner

Det finns inga recensioner för Interior & Living Design

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Interior & Living Design från Domus Academy , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön