Visa allastudier.se som: Mobil

Grundkurs - inredning

Inredningskurser Sverige AB
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
20 veckor
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Grundkurs - inredning

Att inreda - grundkurs i inredning
Du kanske vet att du gillar inredning – men du vet ännu inte hur du ska ta dig vidare. Då är den här kursen perfekt för dig! Här får du en introduktion till flera olika områden inom inredning, vilket ger en bra grund att inreda ditt eget hem eller för att studera vidare.

Om kursen
Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning och/eller homestaging. Då kan du efter denna kurs läsa vidare till inredare.

Hur går det till att läsa hos oss?
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs till Certifierad Inredare.

Kursinnehåll

 • Överblicka ditt projekt
 • Färgsättning i inredningen
 • Moodboard - för hand och digitalt
 • Stilhistoria
 • Formgivare i Sverige och runt om i världen
 • Att inreda rum för rum
 • Ritteknik och möblering
 • Inredningsstilar
 • Ljussättning och belysningsplanering
 • Feng shui
 • Kollage - för hand & digitalt
 • Textilier i inredningen
 • Inredningsprojekt

Kostnader
8 000 kr.

I kursavgiften ingår kurslitteratur som skickas i ett startpaket när du anmäler dig till en kurs hos oss. Det tillkommer kostnad för kursmaterial såsom pennor, papper, linjal och annat ritmaterial.

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 36 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs. Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredning och vill få kunskaper om olika inredningsrelaterade områden för att kunna skapa en harmonisk inredning.

Examen & Intyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig på post.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sedan 2007 har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare och homestagingskonsulter med bas i Malmö, Gbg & Sthlm. Stort fokus läggs på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig...


Läs mer om Inredningskurser Sverige AB och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Grundkurs - inredning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Inredningskurser Sverige AB

Stora varvsgata 6A
211 29 Malmö

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs - inredning från Inredningskurser Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Grundkurs - inredning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: