Visa allastudier.se som: Mobil

Certifierad Homestagingkonsult

Inredningskurser Sverige AB
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
3-12 mån (beroende på studietakt)
Deltid
16 500 SEK Momsfri
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Videoreportage

Certifierad Homestagingkonsult

Du har ett brinnande intresse för inredning villl jobba med att styla hem inför försäljning efter avslutad utbildning. I denna utbildning lär du dig inredningsrelaterade ämnen från grunden och får en insyn i hur du homestagingyrket och branschen fungerar.

Om utbildningen

Homestyling eller homestaging, innebär att man stylar upp bostaden för att framhäva den på bästa möjliga sätt för de köpare som kan tänkas vara intresserade av den. Man gör det för att t.ex. visa på planlösning och funktion som annars är svårt att föreställa sig som köpare. Ofta leder detta till ett högre försäljningspris, men ibland är det nödvändigt för att en bostad ska säljas över huvudtaget.

Vår utbildning är riktad till dig som vill arbeta med att styla objekt inför försäljning. Efter utbildningen kan du arbeta som anställd på ett homestagingföretag eller starta eget inom branschen.

Du kommer att arbeta med ”verkliga” homestagingar i teorin och praktiken, där du ska föreslå de förändringar som krävs, du kommer att planera tidsåtgång & göra budget för olika projekt.

Du arbetar med verkliga kunder redan under utbildningen om du känner dig redo, annars kan du använda ditt eget hem.

Förkunskaper

Vem kan läsa?

Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med homestyling (homestaging). Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

Efter avslutad och godkänd utbildning utfärdas en certifiering och ett samlat slutbetyg. Du får efter godkänd genomgången utbildning titeln Certifierad Homestagingkonsult.

Kursplan

Kostnader

16 500 kr

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 36 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sedan 2007 har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare och homestagingskonsulter med bas i Malmö, Gbg & Sthlm. Stort fokus läggs på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig...


Läs mer om Inredningskurser Sverige AB och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Certifierad Homestagingkonsult
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Inredningskurser Sverige AB

Stora varvsgata 6A
211 29 Malmö

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 30 recensioner.

Erika
Tycker att det har varit en mycket givande kurs, där det har givit mig utrymme att utforska och lära mig mer om styling genom att kika runt på olika stylingbolags hemsidor. Roliga och givande inlämningsuppgifter. Inte så lång kurs.
Jenny
Har fått insikt i att det är många delar att tänka på i samband med homestaging. Många bra och konkreta tips att ta med sig.
Louise
Tyckte den va rolig och givande
Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 30 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad Homestagingkonsult från Inredningskurser Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön