Luxury Brand Management

Domus Academy
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
11 månader
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Milano
september 2023

Milano
oktober 2023

Milano
februari 2024
Luxury Brand Management

Luxury Brand Management

Studera Luxury Brand Management i Milano!

Att studera design i Milano, designens huvudstad, är en fantastisk möjlighet. På Domus Academy kan du ta din masterexamen i Luxury Brand Management.

I programmet Master’s in Luxury Brand Management får du lära dig hur man hjälper lyxvarumärken att utveckla meningsfulla värderingar, kraftfulla budskap och minnesvärda kundupplevelser. Du kommer att analysera kundernas individuella och sociala beteende och tillämpa dina insikter när du planerar nya produkter för en lyxkollektion, skapar modeartiklar eller utformar övertygande utställningar av lyxvaror.

Upplägg

I praktiska workshops med ledande designstudior och företag lär du dig genom att designa och skapa. Du kommer att bygga värdefulla yrkeskontakter och upptäcka hur du kan omvandla din ambition till framgång.

Efter studierna

Karriärmöjligheter: chef för ett lyxvarumärke, produktchef, marknadsföringsdirektör, influencer, direktör för digital kommunikation, kommunikations- och PR-chef, konsult för varumärke och marknadsföring, utställningsdesigner, arrangör av modevisning.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...


Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Luxury Brand Management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner

Det finns inga recensioner för Luxury Brand Management

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Luxury Brand Management från Domus Academy , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön