Business Design

Domus Academy
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
11 månader
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Milano
september 2024

Milano
oktober 2024

Milano
februari 2025
Business Design

Business Design

Studera Business Design i Milano!

Att studera design i Milano, designens huvudstad, är en fantastisk möjlighet. På Domus Academy kan du ta din masterexamen i business design. På masterprogrammet i Business Design lär du dig att tillämpa designkultur och designtänkande på ett brett spektrum av affärsmodeller, från nystartade företag till redan etablerade företag.

Upplägg

I praktiska workshops med ledande designstudior och företag lär du dig genom att designa. Du kommer att skapa värdefulla yrkeskontakter och upptäcka hur du kan omvandla din ambition till framgång. Du kommer att tillämpa designdrivna projektledningsstrategier när du övar dig i att arbeta fram planer för affärsutveckling, varumärkesbyggande, marknadsföring och kommunikation för ett helt företag samt för specifika produktlinjer och nya satsningar. 

Efter studierna

Karriärmöjligheter: Strateger för varumärke och kommunikation, entreprenör, produktchef, projektledare, företagskonsult, innovationsledare, chef för affärsutveckling.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...


Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Business Design
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner

Det finns inga recensioner för Business Design

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Business Design från Domus Academy , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön