Visa allastudier.se som: Mobil

B2B-säljare

Grit Academy
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Malmö
400 yh-poäng
Heltid
CSN-berättigad

B2B-säljare

Vill du arbeta i en bransch som aldrig står still? Grit Academys B2B-utbildning ger dig resurserna för att bli den professionella företagssäljare som efterfrågas på arbetsmarknaden. Utbildningen innebär en snabb väg in i ett yrke där du har stora möjligheter att utvecklas och avancera inom en organisation eller ett företag.

BRANSCHEN

Marknadsföring, försäljning och inköp utgör en av de största yrkesgrupperna i Sverige, och dess höga sysselsättningsgrad förväntas kvarstå. Ökad konkurrens och prisdumpning på den globala marknaden samt teknisk utveckling har gjort att kraven på säljare har ökat. Företagssäljare får ta ansvar i allt högre grad inom organisationer och företag, vilket innebär mer strategiskt arbete och större behov av säljteknik. Att säljyrket har blivit mer kunskapsintensivt har lett till en brist på företagssäljare med rätt utbildning. Men detta skapar också arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare. Med Grit Academys B2B-utbildning får du en utbildning skräddarsydd efter marknadens behov och som gör dig kvalificerad för ett yrke inom sälj och marknadsföring. Utbildningen förbereder dig för ett arbetsliv med många möjligheter att utvecklas och avancera inom företag och organisationer, till exempelvis till säljledare och säljchef.

Förkunskaper

För att vara behörig till utbildning krävs det att du uppfyller Grundläggande behörighet

Behörig att antas till utbildningen är den som:

1. avlagt en gymnasieexamen i gymnasieskolan eller inom kommunal vuxenutbildning (lägst betyget Godkänt i minst 2250 gymnasiepoäng),
2. har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven
enligt punkt 1.
3. är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning, eller
4. genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

Grit Academy

Vad är Grit Academy? Grit Academy är en yrkeshögskola i centrala Malmö. Vår filosofi är enkel: det krävs arbete för att nå resultat och framgång. Det som särskiljer Grit Academy är just vårt fokus på grit, vilket innebär att förutom...


Läs mer om Grit Academy och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för B2B-säljare

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön