Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Kurser
Nacka
16 veckor
Heltid
CSN-berättigad

Pre Med Kurs, Stockholm

Klara inträdesproven för medicinstudier utomlands med Premedical school

Kursen Premedical school förbereder studenter inför inträdesprov till universitet runt om i världen. Kursen passar dig som vill ägna dig åt medicinstudier, tandläkarstudier, veterinärstudier eller farmakologiska studier. Premedical school fokuserar på ämnena biologi, kemi, fysik, mänsklig anatomi och fysiologi.

Biologi hänvisar till struktur och funktioner i cellen. Kemi avser generell organisk och oorganisk kemi med betoning på den mänskliga kroppen. Fysik avser klassisk mekanik, el, och undersökning av medicinska diagnostiska tekniker, såsom CT, MRI, US, ETC, anatomi. Fysiologin hänvisar till studier av människors inre organ, struktur och funktion.

Instruktörerna på Premedical school är naturligtvis examinerade läkare, som är specialiserade på undervisning på hög nivå. Under kursen, som varar i 16 veckor från måndag till fredag, har den studerande undervisning och prov i engelska. Studenten måste sedan klara av skriftliga och muntliga prov, som krävs av universiteten.

Kursen Premedical school är utmanande på grund av den höga nivån på undervisningen och dess material som används. Undervisningen sker i en ljus och trevlig atmosfär. Syftet är att på sikt göra det möjligt för studenterna att klara av både inträdesprov till universiteten, samt sina framtida medicinska studier.

Medical Doctors International Studies och kursen Premedical School 
är etablerade på den svenska marknaden sedan 2008, och har redan hunnit utexaminera hundratals studenter. MDIS har en success rate på 100 procent, där alla studenter har utexaminerats till medicinska universitet.

Antagning garanterad

Genom att gå denna kurs är du 100 % garanterad att antas till medicinska universitetet. Utbildningens kvalitet gör att eleverna är väl förberedda på prov och medicinstudier.

Provtillfällen

Skolan bjuder in professorer från olika universitet runtom i världen för att examinera studenterna på skolan i Stockholm. Detta för att studenterna inte ska behöva lämna Sverige för att göra sina slutprov.

Kostnader

45,000 SEK, en förskottsbetalning på 5,000 SEK sker vid registrering. De resterande 40,000 SEK betalas vid kursstart, den summan kan delas upp i fyra betalningar om 10,000 SEK.

Fortsatta studier

Läkarstudier, medicinstudier, tandläkarstudier, veterinärstudier och farmakologiska studier.

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Det är inte alltid lätt att bli antagen till utbildningar inom medicin, odontologi, veterinärmedicin och farmakologi i Sverige.

Medical Doctors International Studies (MDIS) är ett internationellt företag som kom till Stockholm i augusti 2008. Det är en skola som utbildar och förbereder studenter inför inträdesprov för studier inom medicin, odontologi, veterinärmedicin, och farmakologi på olika fakulteter runt om...


Läs mer om Medical Doctors International Studies och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Pre Med Kurs, Stockholm
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Medical Doctors International Studies

Västra Finnbodavägen 2-4
131 30 Stockholm

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Pre Med Kurs, Stockholm från Medical Doctors International Studies, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Pre Med Kurs, Stockholm

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: