Visa allastudier.se som: Mobil

Grundläggande kurser - Linköping

Iris
Sammanfattning
Enskilda kurser
Linköping
Längd varierar
Heltid/Deltid
CSN-berättigad

Grundläggande kurser - Linköping

Grundläggande vuxenutbildning är för dig som vill få en utbildning som motsvarar nio år i grundskolan. På Iris kan du studera både på distans och i klassrum. Att studera på distans är en populär utbildningsform där du kan välja hur du vill lägga upp dina studier. Att själv ha möjlighet att välja när och var du vill studera lockar många och passar exempelvis dig med ett varierande schema.

För dig som vill söka vidare till gymnasiet

En grundläggande vuxenutbildning är för dig som vill träna på att läsa och skriva bättre eller läsa ett ämne som du behöver för att söka vidare till gymnasiet. Vi erbjuder kurser som motsvarar motsvarar grundskolans utbildning för årskurs 7-9. Kurserna är anpassade till dig som är vuxen och kan ta eget ansvar för dina studier.

Den digitala lärplattformen

När du studerar på distans via Iris sker all information och undervisning via den digitala lärplattformen Itslearning. Via Itslearning får du tillgång till bland annat diskussionsforum med andra kursdeltagare, räknestugor och skrivstöd. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information. Du tar del av lektioner via inspelade filmer och har frekvent kontakt med lärare via telefon och videosamtal.

Studievägledning

Ta hjälp av studie- och yrkesvägledare för att välja rätt kurser och rätt nivå. Så att studietakten fungerar för just dig.

Förkunskaper

Du kan ansöka om grundläggande vuxenutbildning från det år du fyller 20 år. Du ansöker via Linköpings kommuns hemsida.  På kommunens webbplats hittar du all information som gäller för kommunal vuxenutbildning, kurskatalog, ansökningsformulär och ansökningstider.

Kursinnehåll

Grundläggande kurser:

  • Svenska A, B, C, D
  • Svenska som andraspråk (SVA) A, B, C, D
  • Engelska 1, 2, 3, 4
  • Matematik 1, 2, 3, 4
  • Samhällskunskap 1, 2

Iris

Din utveckling - Iris uppdrag i över 100 år

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Med den längsta erfarenheten inom utbildning, stödinsatser, jobbmatchning och anpassningar förbereder Iris dig för dagens arbetsmarknad. Iris finns på ett 50-tal orter i hela Sverige och varje år genomgår tusentals personer någon av...


Läs mer om Iris och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Grundläggande kurser - Linköping
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Grundläggande kurser - Linköping

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundläggande kurser - Linköping från Iris, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön