Gymnasiala kurser – Järfälla

Iris
Sammanfattning
Enskilda kurser
Järfälla
Längd varierar
Heltid/Deltid
CSN-berättigad

Gymnasiala kurser – Järfälla

Gymnasial vuxenutbildning – på distans och i klassrum

Gymnasial vuxenutbildning är för dig som vill få en gymnasieexamen. På Iris kan du studera både på distans och i klassrum. Att studera på distans är en populär utbildningsform där du kan välja hur du vill lägga upp dina studier. Att själv ha möjlighet att välja när och var du vill studera lockar många och passar exempelvis dig med ett varierande schema.

Du kan läsa hela kurspaket eller enstaka kurser, höja eller komplettera betyg för att kunna söka till yrkesutbildningar, universitet och högskolor. Studera på hel- eller deltid, dag- eller kvällstid. Läs en kurs i taget eller flera ämnen samtidigt. Upplägget är anpassat för vuxna som kan ta ett självständigt ansvar för sina studier.

Den digitala lärplattformen

När du studerar på distans via Iris sker all information och undervisning via den digitala lärplattformen Itslearning. Via Itslearning får du tillgång till bland annat diskussionsforum med andra kursdeltagare, räknestugor och skrivstöd. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information. Du tar del av lektioner via inspelade filmer och har frekvent kontakt med lärare via telefon och videosamtal.

Varför välja Iris?

Samarbete med branscher

Distansutbildningar

Auktoriserat utbildningsföretag

Förkunskaper

Till Iris i Järfälla kommun kan du som bor i Järfälla söka. Iris Competens i Järfälla erbjuder flexibla studietakter där alla kurser erbjuds på 25%, 50% och 100%. Du studerar på vår skola i Vällingby.

Du kan ansöka till gymnasial vuxenutbildning från det år du fyller 20. Du ansöker via Järfälla kommuns webbplats. På kommunens webbplats hittar du all information som gäller för kommunal vuxenutbildning, kurskatalog, ansökningsformulär och ansökningstider.

Om Iris i Vällingby

Tunnelbanestationen heter Johannelund och fem minuters promenad tar dig fram till skolan, (29 minuter med t-bana från T-Centralen). I skolan möter du kunniga och erfarna lärare som vill hjälpa dig nå dina studiemål.

Eleven i fokus på alla våra skolor

Så även i Vällingby. Ta hjälp och gör en studieplan tillsammans med vår studie- och yrkesvägledare så att dina kurser fungerar för dig. Bra planering och rätt studietakt hjälper dig gå ett steg i taget och nå din dröm.

Lokaler för studier och avkoppling

Skolan i Vällingby är utrustad med wifi och modern teknik som du behöver för dina studier. Lokaler är trevliga med lugna platser för samtal, studier eller avkoppling. Det finns fikarum och matrum där du även kan värma egen mat.

Hos oss ingår kursmaterialet

Utbildning är viktigt och hos ska alla ha råd att studera. Därför får du som är elev hos oss gratis kursmaterial. Det gäller skolan i Vällingby och alla våra skolor runt om i Sverige.

Du får studiestöd via CSN

Om man läser kurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan man ansöka om CSN.

Itslearning handlar om din utbildning

Itslearning är en digital lärplattform som du får tillgång till när du studerar i Vällingby. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Iris

Din utveckling - Iris uppdrag i över 100 år Iris erbjuder SFI, vuxenutbildningar, stöd och jobbmatchning.

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Med den längsta erfarenheten inom utbildning, stödinsatser, jobbmatchning och anpassningar förbereder Iris dig för dagens arbetsmarknad. Iris finns på många orter i helaSverige och varje år genomgår tusentals personer någon av Iris utbildningar...


Läs mer om Iris och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Gymnasiala kurser – Järfälla
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Gymnasiala kurser – Järfälla

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Gymnasiala kurser – Järfälla från Iris, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön