Visa allastudier.se som: Mobil

Administration

NTI-skolan distans
Sammanfattning
Komvux
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
NTI-skolan distans

Administration

Läs Administration 1 & 2 på distans!
Vill du jobba med administration, hantera information, hålla ordning och i viss mån att fatta beslut? Då är administration 1 kursen för dig.

Har du läst Administration 1 och vill lära dig mer inom ämnet? Då är administration 2 rätt kurs för dig! 

NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa på heltid eller deltid med rätt till studiestöd. När du börjar studera på distans hos NTI-skolan får du en personlig lärare som du kan nå på mail och telefon varje dag.

Administration 1
Administrativa uppgifter finns i alla företag, men allt administrativt arbete ser lite annorlunda ut beroende på vilken bransch du arbetar i, är det ett privat företag eller offentlig verksamhet? Kursen Administration 1 ger dig en stabil grund att bygga vidare på inom många yrkesområden. Du kommer att få tillfälle till att tränga djupare in i ämnet genom olika uppgifter och andra utmaningar. Vår ambition är att göra kursinnehållet praktiskt och konkret!

Administration 2
Den här kursen, Administration 2, är en påbyggnad och fördjupning av kursen Administration 1. Administration har till uppgift att stödja, förvalta och sköta ett företags eller annan organisations verksamhet. Ämnet administration behandlar administrativa arbetsuppgifter som förekommer inom företag, offentlig förvaltning och andra organisationer. Det behandlar också användning av modern teknik och hur man därmed arbetar effektivt, säkert och serviceinriktat.

Förkunskaper

Grundskola eller motsvarande.
Administration 1: Information och kommunikation 1/Information och layout A och Datorkunskap.
Administration 2: Administration 1/Administration B.
NTI:s utbildningar ges över hela Sverige. Du söker till NTI via Komvux i din hemkommun. 

NTI-skolan distans

NTI-skolan

Plugga komvux på distans – med fullt lärarstöd.På NTI-skolan får du som är vuxenstuderande lärarledd distansundervisning i allt från engelska och matematik till japanska och marknadsföring. Du läser varifrån du vill, och får hjälp av en riktig, personlig lärare via...


Läs mer om NTI-skolan distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Administration
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Administration, fyll i följande uppgifter: