Visa allastudier.se som: Mobil

Järnvägsskolan välkomnar alla som letar efter utbildning med verklig framtidspotential! Järnvägen är en framtidsbransch. Här finns investeringarna och jobben. På Järnvägsskolan i Ängelholm utbildas varje år tusentals tekniker och ingenjörer. Här genomförs också uppdragsutbildning för svenskt näringsliv och utländska järnvägsförvaltningar.

I Ängelholm finns Skandinaviens enda helt kompletta järnvägsskola, där tekniker, ingenjörer och tågpersonal får teoretisk och praktisk träning i en realistisk och säker järnvägsmiljö.
Under mer än 50 år har vi på skolans område byggt upp alla de tekniska system som finns inom järnvägen. Det unika är att här kan praktiska övningar ske i en helt säker utbildningsmiljö.

Vår huvuduppgift är att förse järnvägens alla aktörer (entreprenörer, konsulter, järnvägsföretag, utländska järnvägsförvaltningar m fl) med den kompetens de behöver för att kunna arbeta och verka så effektivt som möjligt.
På skolan utbildas varje år flera tusen personer, flertalet på plats i Ängelholm, men vi åker också runt i landet och genomför utbildning. Förra året bedrev vi kurser på ytterligare ett 50-tal orter i Sverige.

Visa alla utbildningar med Trafikverksskolan

Utbildningar

Eftergymnasialt
Yrkeshögskola
Teknik
Elektroteknik Utbildningsform Längd Ort
Järnvägstekniker / kvalificerad bantekniker Klassrum Ängelholm
Transportutbildningar
Lokförare Klassrum Ängelholm

Visa alla

Hitta till utbildaren

Trafikverksskolan

Åsbogatan 24
26241 Ängelholm


Recensioner

Det finns inga recensioner för Trafikverksskolan

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön