Hjälp oss att utse Sveriges bästa studentstad 2024 genom att göra en kort undersökning (1 min) 🎓

Att kultivera transformerande communities

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2024 - Distans

Att kultivera transformerande communities

Vill du använda analoga rollspel i din karriär inom en yrkesbana där du hjälper andra människor utvecklas? På Institutionen för speldesign kan du studera kraften i transformativ lek som ett medium för personlig och social utveckling. Denna kurs bygger vidare på kurserna Introduktion till transformativ speldesign, Transformativ speldesign 1 och Transformativ speldesign 2. Kursen går igenom bästa praxis från lekfulla communities i pedagogiska, terapeutiska och fritidssammanhang med fokus på att etablera och bibehålla trygghet och säkerhet för deltagarna. Det här är den fjärde av fyra (4) kurser som tillsammans ger dig rätt till ett diplom i transformativ speldesign. 

Kursen ges på distans och på halvfart (50 % studietakt) på avancerad nivå. Halvtidsstudier förutsätter att studenten avsätter 20 timmar i veckan för studierna, inklusive läsning, se videos, deltagande i asynkrona diskussionsforum och kamratgranskning, skriftliga journaler och uppsatser. Dessutom ingår synkrona möten via videokonferenser med speltester i grupp, minst 3 gånger per kurs. 

Distanskursens upplägg: Kursen ges som internetbaserad distanskurs utan fysiska träffar. För att följa kursen behöver du ha tillgång till en dator med internetuppkoppling.

Förkunskaper

Kandidatexamen samt Introduktion till transformativ speldesign, 7,5 hp, och Transformativ speldesign 1, 7,5 hp. Dessutom krävs kunskaper i engelska motsvarande Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.)

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Att kultivera transformerande communities

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön