09 nov 2011

Video: Extremt studentboende

Tänker du utanför lådan? Eller känns det som att du bor i en? Två designers har lanserat en väldigt ovanlig inredningsidé.

Studenter med skral budget och små boenden behöver möbler som är både billiga och praktiska. Många löser problemet på ett stort varuhus eller en billig loppis.

Här på AllaStudier.se väntar vi på att den tyska designerduon Marcel Krings och Sebastian Mühlhäuser ska få sitt projekt "Casulo" i produktion. Casulo är en låda fylld med allt du kan tänkas behöva till studentrummet: Säng, bord, bokhylla, sittplatser och gott om förvaring. Som du kan se på videon går det att göra om lådan till ett möblerat rum på bara några minuter. Om möblerna är slitstarka - eller bekväma - framgår inte.

Enligt Mail online sitter Krings och Mühlhäuser nu i förhandlingar om att få igång produktion av sin ovanliga inredningslåda.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 09 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-21

Video: Här sjunger Putin ut

Vladimir Putin, Rysslands förra president, har nu kanske hittat en ny karriär. Under en gala till stöd för cancersjuka barn så brast den tidigare barske ledargestalten ut i sång. Han valde den amerikanska klassikern Blueberry Hill. I publiken sitter Hollywoodkändisar som Mickey Rourke, Sharon Stone och Goldie Hawn. Kevin Costner sticker ut lite där han står upp och diggar framträdandet.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-21

James Franco undervisar på universitet i kurs om James Franco

Ett amerikanskt universitet anordnar kurs om värden för årets Oscarsgala. Stjärnan själv deltar i undervisningen via Skype. Det är på kursen ”Master Class: Editing James Franco… With James Franco” vid Columbia College Hollywood som skådespelaren James Franco kommer att hjälpa till i undervisningen om sig själv. Föreläsare på kursen kommer att vara James Francos redaktör Tyler Danna.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Prins Daniel köpte sig förbi kön till Karolinska – nu anmäls utbildningen

0.1 på högskoleprovet räckte inte för att nå utbildningen i fysiologi. Då kom skattebetalarnas pengar väl till pass. Prins Daniel studerar fysiologi vid Karolinska Institutet. Men prinsens betyg och resultat på högskoleprovet var inte tillräckliga för att komma in på utbildningen. Då har hovet beställt en så kallad uppdragsutbildning, som kostar skattebetalarna 200 000 kronor via det kungliga apa ...
Läs mer