21 okt 2021

Video: Här sjunger Putin ut

Vladimir Putin, Rysslands förra president, har nu kanske hittat en ny karriär.

Under en gala till stöd för cancersjuka barn så brast den tidigare barske ledargestalten ut i sång. Han valde den amerikanska klassikern Blueberry Hill.

I publiken sitter Hollywoodkändisar som Mickey Rourke, Sharon Stone och Goldie Hawn. Kevin Costner sticker ut lite där han står upp och diggar framträdandet.

Enligt ryska nyhetsbyrån Russia Today så var det värdinnan för välgörenhetsgalan som frågade om Putin inte kunde sjunga en sång för dem var på han ska ha svarat:

– Skämtar du med mig?

Men efter att ha sett bilderna på sjuka barn så ändrade han sig och tog sig fram till scenen. Innan sitt framträdande så varnade han publiken.

– Som majoriteten av folken kan jag inte spela eller sjunga, men jag gör det gärna, sa han enligt Russia Today.

Enligt rapporten så ska framträdandet ha mottagits med stående ovationer.

Tips: Utbildningar inom musik

Musikproduktion

Estetiska programmet

Sång

Rickard Lindholm

Senast uppdaterad: 21 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2011-11-09

Video: Hudfärg och kön bestämmer priser när studenter säljer kakor

Studenterna säljer kakor. Men priset sätts beroende på kundernas personliga förutsättningar. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Den republikanska studentföreningen vid universitetet i Berkeley, Kalifornien, har planer på att arrangera en ovanlig kakförsäljning. För att få köpa godsakerna måste exempelvis vita män betala två dollar, latinamerikanska män en dollar och kvinnor får 25 cent rab ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-12

Professorn avgår efter att hon har skolkat från sina egna föreläsningar

Kursen råkade ut för ett ovanligt fall av skolk. Inte en enda av föreläsningarna fick någon påhälsning av – läraren. Det var vid delkursen i evidensbaserad medicin vid George Washington University i USA som föreläsaren, professor Venetia Orcutt, aldrig dök upp vid något av föreläsningstillfällena. Att studenterna vid kursen blev utan undervisning påverkade inte deras betyg i negativ riktning: Alla ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-07

Läs fotbollshistoria på universitetsnivå

Lär dig allt om fotboll, Harry Potter eller orkidéer. Det finns många udda kurser att välja bland. Fotbolls-studenten Fredrik Sinander är jättenöjd med sitt val. Om du inte är sugen på någon av de mer traditionella utbildningarna, som ekonomi eller medicin, finns det gott om smalare alternativ att välja bland. En udda kurs är "Fotbollens historia" (7,5 högskolepoäng) vid Malmö Högskola.
Läs mer