21 okt 2021

James Franco undervisar på universitet i kurs om James Franco

Ett amerikanskt universitet anordnar kurs om värden för årets Oscarsgala. Stjärnan själv deltar i undervisningen via Skype.

Det är på kursen ”Master Class: Editing James Franco… With James Franco” vid Columbia College Hollywood som skådespelaren James Franco kommer att hjälpa till i undervisningen om sig själv. Föreläsare på kursen kommer att vara James Francos redaktör Tyler Danna. James Franco själv kommer att prata med studenterna via Skype och medverka på veckomöten när hans schema tillåter, rapporterar The Hollywood Reporter.

Enligt tidningen ska kursens 12 studenter lära sig att redigera film för att skapa en halvtimmeslång dokumentär med hjälp av material från James Francos karriär.

James Franco står värd för årets Oscarsgala tillsammans med Anne Hathaway och har bland annat medverkat i filmer som Milk, Spider-Man och 127 timmar. Han är doktorand i engelska vid Yale.

Länkar: Plugga i USA

Så fixar du den amerikanska studienotan

Han fick sportstipendium i USA

Så kommer du in på Harvard

Studiedestination: New York

Så pluggar du utomlands – direkt efter nian

"Flest coola filosofer vid Berkeley"

Fakta: Studera i USA

Per Samuelson

Senast uppdaterad: 21 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-20

Studiedestination: Tokyo

Japan och Tokyo är en studiedestination dit fler och fler väljer att åka. Häftigt och annorlunda tycker Björn som är där just nu. Björn valde att plugga japanska i Tokyo eftersom det verkade vara en häftig stad att studera i. Och det visade sig stämma. –  Det är alltid något på gång och staden sover aldrig. Den är full av trevliga människor. Kulturen är häftig och väldigt annorlunda än i Sver ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-08-12

Hitta ett idrottsstipendium i USA

I USA finns fler än 1 000 lärosäten där hundratusentals studenter finansierar sina studier genom idrottsstipendier. Stipendier kan täcka alla eller delar av kostnaderna för studietiden på ett amerikanskt college eller universitet. Läs mer här! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-24

Lärlingsutbildning i Danmark

På andra sidan sundet pluggar du och får lön samtidigt. Inte undra på att intresset från svenskar är stort. Lärlingsutbildningar i Danmark varvar praktik och teori och du får betalt under hela eller större delen av utbildningstiden. Här kan du läsa mer! 

Läs mer