Visa allastudier.se som: Mobil

Master i International Management

Geneva Business School
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Barcelona, Geneve, Madrid
3 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter

Plats & start


Barcelona
februari 2022

Geneve
februari 2022

Madrid
februari 2022

Barcelona
september 2022

Master i International Management

Business på riktigt – för framtida ledare!

Geneva Business School är känd för sin höga kvalité på utbildningen, med framgångsrika lärare som har stor kunskap och passion. Geneva Business School erbjuder en master inom International Management på alla skolans campus: Madrid, Barcelona och Geneve. 

Om utbildningen

En master i International Management ger studenter både teoretiska och praktiska kunskaper inom globalisering och ledarskap. Genom innovativa undervisningmetoder, dedikerat mentorskap och fantastiska nätverksmöjligheter får du alla verktyg för att lyckas med den framtida karriären efter genomförda studier. Utbildningen har 5 olika inriktningar så att du får djupdyka i ett ämne som intresserar dig. 

Inriktningar

Digital Marketing - Genom att studera en master i Digital Marketing får studenter kunskap i tekniker, strategier och verktyg att använda för att lyckas bli ledande i branschen.

International Finance - En Master i International Finance ger dig praktiska och teoretiska kunskaper som är avgörande för att lyckas inom finans-branschen. 

International Relations - En master inom International Relations ger dig möjligheten att praktiskt dra kopplingar mellan världspolitik, marknader och global styrning.

Sports Management - En master inom Sports Management ger dig genom media, teknologi och eventplanering en helhetsbild av branschen. Du får möjliget nätverka och medverka på stora events för att vid avslutade studier kliva rakt ut i arbetslivet.

Förkunskaper

För att bli antagen till Geneva Business School ska du visa upp en IELTS-examen med minst 6.5 eller ett TOEFL test med minst 74.  Under ansökningsprocessen förekommer det en videointervju mellan dig och Geneva Business School samt att du behöver skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community. 

Geneva Business School

Madrid

Geneva Business School grundades 1995 i Geneve under namnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade Geneva Business School sin profil...


Läs mer om Geneva Business School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Master i International Management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Geneva Business School

Calle Duque de Liria, 6, Madrid, Spanien


Recensioner

Det finns inga recensioner för Master i International Management

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master i International Management från Geneva Business School, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön