met film school berlin

Efter de enorma framgångarna med Met Film School London beslutade sig skolan för att öppna sina dörrar för blivande filmskapare på ett nytt campus i Tysklands kreativa mittpunkt – Berlin. Met Film School Berlin följer exakt samma upplägg som Met Film School London. De erbjuder intensiva, praktiska utbildningar i Practical Filmmaking på engelska. Du handleds av professionella lärare från filmbranschen i en modern filmstudio. En av skolans lärare i directing, Athanasios Karanikolas, vann Ecumenical Prize på den internationella filmfestivalen Berlinale 2014 för sin film ”At Home”.

Som student på Met Film School Berlin studerar du i nära anslutning till filmbranschen. Skolan har bland annat ett mycket spännande samarbete med YouTube som har öppnat Europas andra ”YouTube Space” på Met Film School Berlins campus!

Unikt campus i hjärtat av Berlin

Met Film School Berlin håller till i hjärtat av Berlin på en av Europas äldsta filmstudios, BUFA-Berliner Union – Film GmbH och Co Studio KG. Studion ligger i det trendiga området Neukolln/Kreuzberg, där kan du räkna med en levande, dynamisk och kreativ atmosfär. Här hittas bland annat green screens, live TV-studios och en stor scen för kommersiellt bruk. Studion har ett eget produktionsbolag, ett hus för rekvisita och faciliteter för post-production.

Mycket praktiska filmutbildningar

På de flesta kurser får du både skriva, producera, regissera och redigera dina egna kortfilmer med stöd från din handledare och en professionell redaktör. Som student får du hands on-erfarenhet genom flera olika film- och regiuppgifter samt coachning skräddarsydd efter dina individuella behov. Utbildningarna undervisas i första hand på engelska och är ackrediterade av University of West London. Det finns också kortare kurser som undervisas på tyska.


Visa alla utbildningar med Met Film School Berlin

Utbildningar

Högskola / Universitet
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Estetiska utbildningar Utbildningsform Längd Ort
Kandidatexamen - Praktiskt filmskapande Klassrum Berlin

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Met Film School Berlin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Met Film School Berlin

MetFilm School Berlin, Oberlandstraße 26, Berlin, Tyskland
Berlin

Recensioner

Det finns inga recensioner för Met Film School Berlin

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Met Film School Berlin, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön