Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Chamonix

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Chamonix
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Chamonix

Språkresa till Chamonix

Språkresor till Chamonix

Djupt andetag. Visst är det något speciellt med alpluft? Krispighet och doften av nyfallen snö och… frihet. I Chamonix slås du av hur storslagen en plats på jorden kan vara. Chamonix is the place to be!

Det kan nästan inte bli mer klassisk fransk alpkänsla än den i Chamonix. Generationer av skidåkare har levt på och älskat denna plats, för här är skidåkning religion och snö den största och mäktigaste guden. Mixen som Chamonix erbjuder av det traditionella franska och det internationella är slående. Staden har blivit hem för många från vitt skilda länder och andelen internationella turister är stor.

Mer stad än by

Chamonix skiljer sig från andra alpbyar i den aspekten att det känns som just en stad i stället för en by. Ett myller av restauranger i olika prisklasser, caféer, exklusiva butiker, mysiga gränder och torg utgör stadskärnan som ramas in dramatiskt av bergen. I Chamonix är det omöjligt att glömma var man är, bergen påminner dig alltid. Staden erbjuder marknader, bio, gallerier, museum, tennisbanor, ett sjudande nöjesliv och väldigt mycket mer. Närheten till både Italien och Schweiz gör Chamonix till en ypperlig plats att studera på, som ett erbjudande om tre till priset av en.

Adrenalin

Att studera franska i Chamonix gör att du får tillgång till några av världens häftigaste bergsmassiv. Och Mont Blanc såklart, Europas högsta och Frankrikes stolthet. I skidåkarnas mecka Chamonix samlas ski bums från hela världen för att ta del av stora utmaningar som inte är riskfria på något sätt däremot proppfulla med adrenalin. När vintern är över visar sig bergen från en annan sida, då är det vandring, mountainbiking, klättring, paragliding och forsränning som gäller. Den gemensamma nämnaren är dock adrenalin.

Om det är bergen, människorna eller staden som gör det låter vi vara sagt men faktum kvarstår: Chamonix doftar frihet.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Chamonix
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Chamonix från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Chamonix

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: