Visa allastudier.se som: Mobil

Go! Go! Hanguk - Konkuk University

Go! Go! World
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Japan
Klassrum
Startdatum: Löpande - Japan

Go! Go! Hanguk - Konkuk University

Åk på språkresa - plugga koreanska i Seoul

Är du intresserad av språk och skulle vilja tillbringa ett par månader i Korea? Go! Go! Hanguk hjälper dig att med att lägga upp dina studier på koreanska till din egen takt. Välj om du vill åka på en kort språkresa eller spendera upp till 2 år i Korea.

Konkuk University

På Konkuk University får du möjlighet att utveckla dina språkkunskaper i koreanska tillsammans med ca 800 andra elever. Undervisningen sker i lagom studietakt för att du ska hinna med att uppleva vad Korea har att erbjuda utanför skolan också. Du väljer själv om du vill ha morgonlektioner mellan 09.00-12.00 eller eftermiddagslektioner mellan 13.30-17.20.

Konkuk University ligger centralt beläget i Seoul, med många restauranger, barer och grönområden i närheten. Det finns även goda kommunikationer.

Kursstarter sker:

  • Mars
  • Juni
  • September
  • December

Go Go Hanguk hjälper dig att hitta studentboende, med ansökningar och visum. Har du fler frågor om dina studier i Korea, vänligen ta kontakt med Go Go Hanguk.

Go! Go! World

Åk på språkresa och studera utomlands med Go! Go! World

Drömmer du om att åka utomlands och få uppleva världen i kombintion med studier? Då kan en språkresa genom Go! Go! World vara något för dig! Här erbjuds allt ifrån kortare språkkurser till hela utbildningar i ett flertal olika länder...


Läs mer om Go! Go! World och visa alla utbildningar
Recensioner

Det finns inga recensioner för Go! Go! Hanguk - Konkuk University

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön