Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Hamburg

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Hamburg
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Hamburg

Språkresa till Hamburg

Språkresor till Hamburg

Man kan tycka att det är konstigt att Tysklands näst största stad definieras av vatten – men i Hamburg har vatten en del i nästan allt.

Staden ligger vid de tre floderna Elbe, Alster och Bille och i stadskärnan finns två konstgjorda sjöar och stadens hamn är landets största. Bara det att staden har flest broar i hela Europa säger ganska mycket.

Sjöar och shoppingstråk

Mycket av stadens liv kretsar kring hamnen, du kan strosa längs hamnpromenaden Landungsbrücken för en färgstark upplevelse och sedan hoppa på en kryssning genom kanalerna. De två konstgjorda sjöarna i kärnan av staden är välbesökta av människor såväl som små segelbåtar, vilket ger Hamburg en något pittoresk atmosfär sin storstadskaraktär till trots. Sjöarna är omgivna av shoppingstråk, gallerior, hotell, restauranger och monument från Hansatiden då Hamburg var en stor knutpunkt för frakt och handel.

Vattensport i mängder

Trots Hamburgs storstadsatmosfär består staden faktiskt till en femtedel av grönområden. När det kommer till sport är så klart vattensporter något av Hamburgs specialitet. Prova på alltifrån segling och rodd till kajakpaddling och surfing i denna dynamiska stad. Nattlivet i Hamburg är galet eller skönt loungigt och allt däremellan, i Hamburg behöver du inte välja utan kan få allt på en och samma kväll.


Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Hamburg
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Hamburg från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Hamburg

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: