Visa allastudier.se som: Mobil

Om Explorius College & University

Explorius grundades i Sverige 2002 och har stor erfarenhet av att skicka svenska ungdomar ut på ett spännande High School år utomlands- 17 olika destinationer! Det flesta av våra gymnasieelever väljer USA och det är inte svårt att förstå varför. Explorius är nu stolta över att kunna erbjuda våra tidigare kunder och andra elever möjligheten att studera i USA på universitet till ett fantastiskt pris! Det finns även möjlighet att söka stipendier till universitet i Kanada.

Läs mer om våra program på Explorius hemsida.

Vill du studera på college i USA men är orolig över kostnaderna?

Oavsett om du vill åka på ett utbytesår eller studera flera år och få din examen – kan Explorius College hjälpa dig söka, spara pengar, och komma till ett college som passar dig! Vi samarbetar med ett stort nätverk av universitet/colleges i USA och garanterar stipendier, som täcker upp till 60 % utav utgifterna för undervisning, boende och mat.

För dig som vill ta ett sabbatsår har Explorius Äventyr fantastiskt program där du får kombinera nytta med nöje. Explorius unika äventyrs- och volontärresor är skapade för att erbjuda ultimata upplevelser samt möjligheten att hjälpa människor runt om i världen. Välj mellan flera spännande destinationer och projekt, vad sägs om Fiji, Tanzania, Ecuador..? Välkommen till ditt livs äventyr!

Visa alla utbildningar med Explorius Education

Utbildningar

Eftergymnasialt
Högskola / Universitet
Administration / Kundservice
Administration Ort
Studera på college i USA USA

Visa alla

Hitta till utbildaren

Explorius Education

Luntmakargatan 34
11137 Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Explorius Education

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön