Kost- och ledarskapsprogrammet

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Göteborg
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Göteborg

Kost- och ledarskapsprogrammet

Vill du arbeta som chef eller ledare och vara med och påverka framtidens mat och måltider, då är kost- och ledarskapsprogrammet ditt självklara val. Du arbetar med att leda och utveckla kostverksamheter där fokus alltid är hälsa och hållbar utveckling. Du blir expert på att planera, organisera och ser till så att maten som serveras ute i våra offentliga eller privata restauranger är god och uppfyller de krav som ställs på att maten vi äter är säker för hälsan. Du kommer också att förstå sambandet mellan smak, kvalitet och betydelsen av att maten serveras i en trivsam miljö.  
Kurserna i programmet har stor variation och bredd, därför finns det flera olika möjligheter till arbetsområden. Du kan arbeta i ledande positioner inom måltidsverksamheter, men även inom livsmedelssektorn med exempelvis produktutveckling och livsmedelssäkerhet.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kost- och ledarskapsprogrammet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön