Företagsekonomi, Hållbara försörjningssystem, avancerad nivå

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Örebro
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Örebro

Företagsekonomi, Hållbara försörjningssystem, avancerad nivå

Chain of custody, transparenta försörjningskedjor, hållbart inköp och cirkulär ekonomi. Det får du lära dig om i den här kursen som bygger på en idé om att närma sig hållbarhetsproblematiken i försörjningssystem från två håll: Dels från köparen sida - inköpsperspektivet, dels från säljarens sida - försörjningsperspektivet. Hållbarhetsproblematiken är ofta densamma på båda dessa sidor, men lösningarna och sätten att hantera den på kan skilja sig åt även om syftet att skapa hållbara försörjningssystem är gemensamt. Genom att kontrastera dessa sidor får du en god förståelse för hållbarhetsproblematiken och kunskaper som är starkt eftertraktade på arbetsmarknaden. Kursen ges i nära samarbete med företag som presenterar verkliga fall och ger gästföreläsningar.

Förkunskaper

Företagsekonomi, grundkurs, 30 högskolepoäng, Företagsekonomi fortsättningskurs, 30 högskolepoäng och 15 högskolepoäng på kandidatnivå i företagsekonomi. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Företagsekonomi, Hållbara försörjningssystem, avancerad nivå

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön