Visa allastudier.se som: Mobil

Internationell säljare inom textil/mode/funktion

Stiftelsen PROTEKO - Nordiska Textilakademin
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Borås
400 yh-poäng
Heltid

Internationell säljare inom textil/mode/funktion

YH-utbildningen för dig som vill interagera med människor, genomföra goda affärer för både företaget och kunden ur ett hållbart, strategiskt och ekonomiskt perspektiv!

Säljarens roll handlar om att bygga relationer och skapa kundvärde. Du får praktisk säljträning, förståelse för hur du kan nyttja digitala verktyg, hur göra ekonomiskt strategiska val och genom att arbeta i team nå framgång.

Teori varvas med praktik

Samarbetet med näringslivet är fundamentet i Nordiska Textilakademins utbildningsmetod. All undervisning sker av lärare som själva arbetar i branschen, var och en specialist inom sitt område. Undervisningen präglas av direkt koppling mellan teori och praktik. Du kommer under utbildningen att arbeta med verkliga uppdrag och kunder, detta ger dig en bred kompetens och hög anställningsbarhet.

För att få praktisk erfarenhet och för att utveckla och fördjupa dina specifika kompetenser är 1/4 av utbildningen arbetsplatsförlagd praktik/lärande i arbete (LIA).

När du studerar hos oss på Nordiska Textilakademin ingår produktions-mäss-trendresor i Europa och/eller i Sverige som du själv ordnar och har en egen budget för.

Förkunskaper

Behörig att söka är du som har grundläggande behörighet eller reell kompetens. Vid fler sökande än antalet utbildningsplatser kommer vi tillämpa vår urvalsprocess då andra övningar tillkommer.

Hitta till utbildaren

Stiftelsen PROTEKO - Nordiska Textilakademin

Recensioner

Det finns inga recensioner för Internationell säljare inom textil/mode/funktion

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: