Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Relevans
Dimensioner av hållbar matkonsumtion
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Fristående kurser (grundnivå)
-
Klassrum
Kursen behandlar:·Konsumtionsperspektiv på mat och hållbarhet·Dimensioner av begreppet hållbarhet·Hållbarhetspraktiker·Konsekvenser av hållbarhetsval·De globala målen för hållbarhet·Nationella och internationella policys och riktlinjer...
Gastronomiprogrammet
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Program (grundnivå)
-
Klassrum
Gastronomiprogrammet är en bred, ämnesöverskridande utbildning som kombinerar naturvetenskap med samhällsvetenskap för att adressera dagens och framtidens samhällsutmaningar kopplade till...
Egenkontroll och tillämpning av HACCP del 1
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Fristående kurser (grundnivå)
-
Vår 2025
-
Klassrum
Kursen behandlar:·Organisation och organisationens olika roller·Processtegs- och flödesbeskrivningar·Grundförutsättningar och rutiner·Faroanalys, riskbedömning och HACCP-plan·Spårbarhet och märkning·Kontroll av egenkontrollprogram...
Sensorisk analys av livsmedel, grundkurs
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Fristående kurser (grundnivå)
-
Vår 2025
-
Klassrum
Kursen behandlar:·Människans perceptionsprocesser. ·Sinnesfysiologi och åldersförändringar i sinnesorganen.·Centrala principer för sensorisk analys.·Laborationer i sensoriska metoder.·Grundläggande statistik för analys av sensorisk...
Egenkontroll och tillämpning av HACCP del 2
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Fristående kurser (grundnivå)
-
Vår 2025
-
Klassrum
Kursen behandlar:·Lagstiftning kring hantering och produktion av livsmedel·Livsmedelskontroll·Standarder för livsmedelssäkerhet, kvalitet och miljöledning·Revisionsteori och revision av egenkontroll·redogöra för hur och...
Egenkontroll och tillämpning av HACCP
Högskolan Kristianstad
|
Kristianstad
-
Fristående kurser (grundnivå)
-
Vår 2025
-
Klassrum
Kursen behandlar:·Organisation och organisationens olika roller·Processtegs- och flödesbeskrivningar·Grundförutsättningar och rutiner·Faroanalys, riskbedömning och HACCP-plan·Spårbarhet och märkning·Kontroll av egenkontrollprogram·Lagstiftning kring hantering och...
Visar 1-6 av 6 träffar
Annonser