På University of Newcastle Australia (UON) studerar du i en helt fantastisk miljö med makalösa stränder i Newcastle, 11 mil från Sydney. Vissa utbildningar kan du även studera i centrala Sydney och Central Coast. UON är inte bara ett riktigt bra och yrkesinriktat universitet, utan terminsavgifterna är också fördelaktiga om du endast vill studera en termin i Australien. Några populära utbildningar på UON är Engineering, Business, Architecture och Law. Universitetet ligger ofta högt ämnesrankat, speciellt inom Engineering.

Utbildning utomlands som ger jobb

Universitetet strävar efter att göra sina studenter redo för arbetslivet genom ett nära samarbete mellan universitet och näringsliv. University of Newcastle är en stor skola med ett mycket bra utbud av Bachelor's Degrees, Master's Degrees och Study Abroad-terminer, vare sig du har en passion för Business, Engineering, Arts, Medicin eller andra områden.

Campus

UON har två olika campus: ett större, Callaghan, där de flesta utbildningarna ges och ett mindre, University House, där främst fakulteten för Business och Law finns. Campusområdet ligger på 140 hektar av äkta australiensisk bush med närhet till centrum och stränder som gör skolans läge till ett av de bästa i Australien. När du inte pluggar finns det, förutom fantastiska stränder, gott om sportaktiviteter på campus. Vad sägs om en 18 meter hög klättervägg, basket och volleybollplaner? Om du vill plugga Business eller Law kommer du göra det i University House, som ligger mitt i Newcastle.

Studentliv 

University of Newcastle har över 100 studentföreningar, exempelvis Poker Club, Drama Society, Gaming and Anime Club och mycket mer! Det finns även 25+ sportföreningar som anordnar tävlingar årligen mot andra skollag, och till och med en alldeles egen cheerleading-squad. Dessa klubbar och föreningar håller i massvis av egna event för sina medlemmar. Förutom dessa, anordnar universitetet även event och fester under t.ex orientation (början av terminen) och efter tentaperioderna. Med andra ord, har studentlivet i Newcastle massor att erbjuda!

Stadsliv

Newcastle är en vacker stad som är alldeles lagom med sina dryga 450 000 invånare: inte för stor, inte för liten. Här kan man leva nära naturen utan att förlora stadskänslan. Till exempel kan du gå på valsafari, surfa, besöka museum eller fika på en av Newcastles mysiga caféer. Varje år hålls även ett antal event, bl.a marathon-lopp, marknader, turneringar och festivaler. 

Visa alla utbildningar med University of Newcastle

Utbildningar

Högskola / Universitet
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Kandidatexamen - IT Klassrum 3 år Newcastle AUS
Ekonomi
Kandidatexamen - Handel Klassrum 3 år Newcastle AUS
Studera utomlands - Fristående kurser Klassrum Newcastle AUS
Studera utomlands - Fristående termin - Företagsekonomi Klassrum Newcastle AUS
Företagsekonomi
Kandidatexamen - Företagsekonomi Klassrum 3 år Newcastle AUS
Teknik
Studera utomlands - Fristående termin - Teknik Klassrum Newcastle AUS

Kontaktuppgifter

University of Newcastle

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner

Student

Älskar Newcastle, och skolan är grym! De har bland annat massvis med aktiviteter för internationella studenter, så det är väldigt lätt att komma in i gemenskapen

Student

Bästa valet jag gjort!

Student

Otroligt nöjd med mitt val av universitet, alla lärare är så involverade, skolan är extremt stor, många roliga event m.m.