Visa allastudier.se som: Mobil

Bartenderutbildning i Phuket

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Phuket
4 veckor
Heltid
Startdatum: Löpande - Phuket

Videoreportage

European Bartender School

Bartenderutbildning i Phuket

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 50 000 tidigare studenter skriver under på det.

Varför ska du välja Phuket?

Phuket är drömdestinationen där du kan leva som en kung eller drottning för mycket lite pengar. Det är det perfekta tillfället för dig att utforska Asien efter kursen. Du kommer att festa hela natten på Bangla Road, simma i kristallklart vatten på Freedom Beach och ta en selfie med det 147 fot höga Big Buddha-monumentet.

Vår skola i Phuket

Beläget i det fantastiska Kata Beach-området, berömt för sina palmer, vita sandstränder och kristallklart vatten. Det här härliga området har någonting för alla, från barer, nattklubbar och restauranger till vattensporter och mysiga affärer.
Vår unika EBS-skola i Phuket kombinerar specialbyggda utbildningslokaler för blivande bartenders, med ett modernt boende som lätt kan förväxlas med paradiset. Där finns bland annat ett poolområde med beach club-tema, jacuzzi, tiki-bar och utomhusbio. Med allt detta och mycket mer kommer du att ha ditt livs upplevelse med EBS Phuket.

Boende

Med EBS Phuket bor du på skolan, så att du kan utnyttja de fantastiska lokalerna till max 24/7. Rummen har plats för mellan 2-6 studenter med möjlighet till enkelrum på begäran och även privata rum för par. Efter lektionerna kan du hänga i vårt poolområde med beach club-tema, luta dig tillbaka i jacuzzin eller beundra solnedgången medan du smuttar på en drink i vår alldeles egna tiki-bar. För att göra livet enklare kan du dra fördel av vårt fantastiska matpaket, som inkluderar en frukostbuffé och lunch med både europeiska och thailändska specialiteter, från måndag till fredag.

Faciliteter

  • Takpool
  • Tiki-bar
  • Utomhusbio
  • Gratis Wi-Fi
  • Luftkonditionering
  • Privata badrum i rummen
  • TV på rummet

Förkunskaper

Minimiåldern är 18 år. Inga förkunskaper är nödvändiga.

Examen & Intyg

Efter avslutad kurs får du ett välkänt samt internationellt giltigt certifikat som kommer ge dig stora fördelar när du söker arbete i framtiden.

European Bartender School

European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul! Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens...


Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Bartenderutbildning i Phuket
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Bartenderutbildning i Phuket, fyll i följande uppgifter: