Kvalificerad arbetspraktik med personalvetenskaplig inriktning

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Göteborg

Kvalificerad arbetspraktik med personalvetenskaplig inriktning

Kursen Kvalificerad arbetspraktik med personalvetenskaplig inriktning 30 hp kan vara intressant för dig som inom kort har en filosofie kandidatexamen från Personalvetarprogrammet eller en liknande utbildning inom området personal- och arbetsliv. Syftet med kursen är att ge dig tillfälle att tillämpa de kunskaper du skaffat dig under grundutbildningen. Kursen består av en praktikperiod om ca 20 veckor som du tillbringar på en arbetsplats med en utsedd handledare som vägleder dig. Arbetspraktiken görs på kvalificerad nivå inom en organisation. Det kan vara en myndighet, en organisation eller ett företag i Sverige eller i förekommande fall utomlands. Praktiken skall ligga inom personal- och arbetslivsområdet och erbjuda arbetsuppgifter som är av värde både för praktikantens studieinriktning och framtida yrkesverksamhet inom området. För mer information, mall för praktikplan, studieanvisning etc, se: https://canvas.gu.se/courses/67287/assignments/syllabus.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs minst 180 hp i personalvetenskap eller motsvarande, inklusive ett uppsatsarbete inom området om minst 15 hp.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kvalificerad arbetspraktik med personalvetenskaplig inriktning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön