Visa allastudier.se som: Mobil

Studera Hospitality & Tourism Management med STS Study Abroad på Hawaii Pacific, Honolulu, USA

Hawaii Pacific University - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Honolulu
Startdatum: Löpande - Honolulu

Studera Hospitality & Tourism Management med STS Study Abroad på Hawaii Pacific, Honolulu, USA

Turismutbildning i turistparadis
Hawaii Pacific har sitt huvudcampus i Honolulu, nära välkända Waikiki Beach, i en miljö som kan beskrivas som ett paradis. Hawaii är ett av världens största turistresmål så vad passar bättre än att studera en turismutbildning just här? 

Inspiration runt hörnet
Utbildningen inom Hospitality & Tourism Management innehåller kurser som berör bland annat ledarskap, kommunikation och business med fokus på turism och resebranschen. Universitetet har ett nära samarbete med företag och din studieort har nära koppling till det du studerar – något som ger inspiration och tillför det lilla extra till din studietid.

Att jobba med turism
Turism är en stor näringsgren som genererar jobb och arbetsmöjligheter runt om i hela världen. Du som studerar turism kan alltså ha möjligheten att ha stora delar av världen som din arbetsplats. Här kan du lägga en bra teoretisk grund och du har även möjlighet att ta en hel examen inom området. Vi på STS Study Abroad hjälper dig att hitta ett alternativ som passar dina framtidsvisioner.

Godkänt av CSN
STS Study Abroads utbildningar är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg MVG/B i engelska A/steg 5 eller VG/C i engelska B/steg 6. GPA på 2.5 eller högre.

Hawaii Pacific University - STS Study Abroad

Hawaii Pacific University (HPU) grundades 1965 och har i dag studenter från hela USA och mer än 80 andra länder. Med STS Study Abroad studerar du på skolans campus i Honolulu, nära välkända Waikiki Beach. Du som är nyfiken på världen...


Läs mer om Hawaii Pacific University - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Hawaii Pacific University - STS Study Abroad